uygunsuz gerçek

kucuk kurbaga
kuresel isinmaya dikkat ceken bir film..
konusu:
insanlık bir saatli bombanın üzerinde oturuyor.eğer dünyanın birçok yerindeki bilim adamlarının söyledikleri doğruysa, gezegenimizin tamamını etkileyecek, birbirini tetikleyen, tahribat yaratacak, daha önce yaşadıklarımızın çok ötesinde; olağanüstü hava koşulları, kuraklıklar, seller, salgınlar ve öldürücü sıcak dalgaları dizisinden oluşan büyük bir felakete sadece on yıl var.



sundance film festivali’nde büyük ilgi gören davis guggenheim filmi "uygunsuz gerçek" size küresel ısınmanın ölümcül ilerleyişini büyük bir mücadele ile önlemeye ve bu kavram hakkındaki mitlerin, yanlış anlaşılmaların açığa çıkartılmasına çalışan bir adamın hikayesini etkileyici bir biçimde anlatmayı teklif ediyor. bu mücadeleye girişen ise eski a.b.d. başkan yardımcısı al gore.



paramount classics ve participant productions, davis guggenheim’in yönettiği "uygunsuz gerçek" filmini sunar. al gore’un başrolünde olduğu filmin yapımcıları laurie david, lawrence bender ve scott z. burns. jeff skoll ve davis guggenheim filmin sorumlu yapımcıları ve leslie chilcott ise filmin ortak yapımcısı.

ayrica;
"uygunsuz gerçek", en iyi belgesel film ve en iyi özgün şarkı dallarında oscar adayı..

2 subatta da vizyona girmis..



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol