her içki muhabbetinden sonra kusmak

ups
ne zaman icki icilse,benim bunyem cok zayif,kaldirmiyor nidalari arasinda bir kuytu kose bulup ya da klozete kafayi dayayarak ne var ne yok cikartmak manasina gelir.bunun bence en onemli sebebi kendini bilmemek ya da icki cahilligidir.tamam kusmak fiziksel bir gereksinim olabilir bazen ama isi bu raddeye getirenler taslanmalidir kanimca..
jane doe
kötü birşeydir.şöyle güzelce kafa bulup eğlenemezsiniz.hatta mükünse bi köşede kıpırdamadan ve gözler kapalı durulmalıdır ki mide bulanmasın.kıpırdanırsa mide bulanır ve akabinde kusulur böylece sarhoşluk sonlanır.iğrenç birşeydir yani.miden rahatsız olduğu için kusarsın , meraklı olduğundan değil.

(bkz: yere oturup klozet kapağına kafa koyarak uyumak)
(bkz: erken tedbir )

edit: (bkz: uykuluyken okuduğunu anlayamama sorunsalı)
mad
yoktur böyle bir durum.içki muhabbetiyle kusan biri görmedim ya da vardır heralde muhabbeti kafa olan biriyle muhabbet etmek gerekir ki karşıdaki kafa olsun, kussun falan. evet.
valequentill
aman aman... 2 bardak sek votka nin ardindan 12 kere ust uste kusmus bir tanidiginiz yoksa bir anlam ifade etmeyen olay..

her seferinde de iki haneli sayilara gececek kadar kusan birisi icin bu tanim hic yabanci gelmemektedir
clementine
5 tekila bir vişne votka..5 cappy karışık smirnoff greenappledan sonra ertesi gün sabah saat 9dan öğlen saat 16ya kadar..5 cin limon ikilisinden sonra simsiyah kusarak mideyi delmekle sonuçlanan eylem.sanırım keramet 5 sayısında .şimdi farkettim.
steroid
o günkü muhabbetin tam anlamıyla .mına koyduğu için derhal 3s protokolü uygulanır; sopalanıp sofradan sktredilmelidir.

bulmuş gibi değil insan gibi içmeyi öğrenmesi, bünyesi kaldırmıyorsa da efendi gibi cola veya cappy filan içmesi kendi yararınadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol