yemeğini internetten alan insan modeli

igor
yiyecegi yemegi bile ayagina kadar getirimesini isteyen, bilgisayardan bagimsiz yasayamayan insan modelidir.daha da ileriki boyutlarda,ornegin www.sicmasepeti.com v.b bir adres olsa bu sayfaya girip siparis vererek sicmasini saglatacak kisidir.

bb
internetten yemek söyleyip yemek nerde kaldı diye telefon açmak için döne döne sayfada telefon numarası arayan insandır.
sepulturk
gayet normal bir modeldir. henüz prototip aşamasındadır fazla yaygın değildir. çalışan bireylerin de sıkça yaptıklarıdır. öğle tatilinde aylaklık yapmaya vakit kalmadığı zaman bu model devreye girer;
-hoca gel yemeksepetinden bir şeyler söyleyelim.

ayrıca bu insanlar youtube’da hep en komik videoları bulurlar, bir ton mail grubuna üye olurlar, herkes çalışırken porno sitelere de girerler. normal, senin benim gibi insanlardır ayni.
urban f
(bkz: ben)..hem pizza söylerseniz birebir bedavalı geliyor ,değişik zamanlarda değişik promosyonlar da oluyor , yoldan geçerken girmeye çekindiğiniz çin restoranlarından bile rahatca birşeyler ısmarlayabiliyorsunuz , ne geleceği gene de belli olmasa da en azından ne ödeyeceğiniz belli...
ha unutmadan ben market alışverişini de internetten hallediyorum , tavsiye ederim gün sonunda yorgun argın el kol poşet dolu eve gelmektense gece saat 10 teslimatını seçiyorum deterjanımdan yoğurduma hatta domates ve meyvelerin bile en sağlamları seçilmiş olarak herşey ben eve geldikten sonra kapıma getiriliyor,başka zaman markete girecek olursak da lay lay lom geziyoruz ağır hiç bir şey almadan , büyük kolaylık yani bu internet hiç de insanları kategorize etmeye gerek yok ...
igor
basligi da ben acmis olmama ragmen bugun hicte ayni fikirde olmadigim durumdur. ofisten cikmak istemeyen bireyin yapacagi en mantikli harekettir.evet
hepimizhiciz
evde yemek yokken, hava soğukken, kalkıp hazırlayacak dermanı yokken, üşengeçken, hastayken, vs.iken oradan buradan telefon numarası arayıp yemek ısmarlama azabı yaşanacağına; en akıllıcasını yapıp bir tık’la yemeği ayağına getirten insandır.
2026 sonya
calısıyoruz, üstelik dag basi denilebilecek bir mevkii de calısıyoruz.. sehre de inemiyoruz gün icinde. menüyü de begenmeyince ne napalım? teknolojinin nimetlerinden yararlanıyoruz.. yararlanmamak aptallık olur.
www.yemeksepeti.com
huni delisi
-gunaydın komputer kahvaltida ne var?
+dilli peynir,reçel birde haşlanmış yumurta tam istediğiniz gibi.
-rafadanmı yoksa hehe.
+bu gün çok neşelisiniz bay ufuk.
insomnia jim
gotunu daha da buyutmektir bunun sonucu yeni bir sandalyeye yahut koltuga ihtiyacınız olacaktır onu da ınternetten sipariş verebilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol