gözleme

0 /
goretomb
bolu daginin tepesinde bir konaklama tesisinde fahi$ fiyata satilan sicak, isitilmis yufka.
icinde eksimik denen lezzetsiz tuzsuz bir peynir cesidi oldugu iddia edilir ben daha hic rastlamadim...
nickten yana sansim yok
ortaköy’de müşteriye sokulan bir çeşit kazık. içine koydukları iki gram peynir az bir şey de yufka. sonuç: 8 lira. en güzeli annelerimizin/anneannelerimizin yaptıklarıdır. doyana kadar yersiniz; tıka basa...
independence
icine "muhakkak" yumurta kirilmali. bak muhakkak dedim, bu bir tercih degil zaruret olmali. kirmizi biber de $art bak, o da muhakkak icinde olmali.
independence
bak sana yemin ediyorum, benim diyen bolulu a$cidan cok daha guzel yapiyorum ben bu yemek ce$idini, yemin ediyorum diyorum.

hayir oyle icine sevgimi $evkatimi katarak yapiyorum geyigini siktir et, ben yumurta kiriyorum icine. tum ozelligi de orada bence. icine de malzemesini bol koy, tuzunu kirmizi biberini karabiberini de ekle, of of.
derdiolanneylesin
ortaokuldayken bizim bir arkadaşa göre türemiş sözcük olan kelime. bilindiği üzere türemiş sözcüklerin türedikleri sözcükle anlamca benzerlikleri bulunuyor. ve sıkı durun bizim arkadaşa göre gözleme türemiştir çünkü gözlemezsen yanar.. no comment.
independence
subjektif entrynin allahi olacak ama o kadar guzel yaparim ki, evde yapip evlere servis olarak gondersem paraya para demem, patatesli gozleme derim mesela.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol