psikopat

0 /
darth sidious
mazhar alanson parcasi. cem yilmaz ile duet yapmislardi sanirim.

senden uzaklarda herkez bir alem
anlasilmaz isler bunlar bir tanem
ne derse desin bizim alem
ben hur yasarim
guler cosarim
biktim senden billahi
seni bosarim

pisi pisikopatim
billah yaparim
sensiz olamam der
senden kacarim
pisi pisikopatim
billah yaparim
seni seviyorum der
senden kacarim

az biraz gul yuzume buz gibi bakma
cana yakin ol biraz suratini asma
tatli tatli konus sen bilirsin de
ya guzel soz soyle sevdir kendini
biktim senden billahi bosarim seni

esek sipasi
baska yerde subesi olmayan fakat her yerde taklit edilen sohretler bufe nin yenilebilecek en guzel sandivici.icinde tavuk, amerikan salatasi, sosis, domates, tursu, kivircik, ve unuttugum daha nice madde konularak servis yapilir.muthis bir tadi var mutlaka yenilmeli.
tedirgin sazan
hemen hemen her mahallede ve okulda bir adet bulunan, insanlarda toplu korku ve cekingenlige sebep olmu$ asosyal ve saldirgan bireylere verilen genel isim de diyebiliriz hani.
sudkaido
kimini yüz metre öteden tanirsiniz ama kimisinide yillarca normal biri olarak görürsünüz taa kiz psikopata baglayana kadar ruhunuz duymaz.normalde gördügünüzde dikkat etmeniz gerekir ama haplanmis yada kafa milyonken karsilasirsaniz direk kaciniz.
ejder
çoğu serserinin iyi bir şey sanıp kendini içine dahil ettiği sıfat.halbuki psikopatlık bir hastalıktır çok delikanlıyım , psikopatım tribinde olanlar ise maldırlar ve gerçek bir psikopata rast geldiklerinde ayakları götlerine vura vura kaçarlar.psikopatlık özenilecek bir şey değildir ruhsal bozukuluktur.
sivridilli
deli türü davranışları olan ve dengesiz hareketleriyle kimi zaman uzak durulan kimi zaman hayran olunan insan davranışıdır...zaman zaman "türk abi piskopat işte" repliklerinin verildiği görülür.
offf be
başkalarına zarar vermekten zevk alan hasta insan. lisede vardı böyle bir arkadaş, ünide öğretim görevlisi olmuş. allah öğrencilerin yardımcısı olsun.
cokoprens
psikopat kişi hayatla kendinin bi ortasını bulamayan kişidir. psikopat kişi sanıldığı gibi keyif versin diye maddeyle bağ kurmaz, aksine hayata biraz daha tutunabilmek için, azıcık normal olmak içindir çabaları. hapse ya da tımarhaneye girmemek için...

ve sanıldığı gibi eksik değildir düşünceleri, fazladır... hem de çok fazla. bu yüzden farklıdırlar. psikopat-tırlar...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol