yalnız kızların sevgilisi olan kızlara bakması

su hayat bitsede gitsek
disi bireylerin erkek bireylerden daha kıskanc oldugunun kanıtı durum.soyleki;erkek suurunu kaybetmedigi surece yanında sevigilisi olan bir kıza sadece bir kere bakar iken (aksi dayak sebebi olur,hemde saglam olur)disi bireylerimiz ise eger sevgilisi yanından olan erkek kisinin azıcık bir ilgisini bile gorse hemen triplere,suzulmelere baslamakta, dikkat cekmeye calısmaktatır.
van ness
erkeklerin kızlar tarafından kesildikleri durumlardandır. hatun birey bunu kıyaslama olarak yapabilir. erkek kişisi yanlızsa hayatta bakmayacak olan kız, o an bakar kendine göre kıyasta yapar. tersi de var; erkekten gerçektende hoşlanabilir. kız arkadaşı çıldırtabilecek boyuta gelebilir.
broken
"bunun benden ne fazlası var, kapmış cillop gibi çocuğu bi de bana bak kaç aydır abazayım" ve benzeri iç sesler eşliğinde gerçekleşen, kıskançlık, çekemezlik, hasetlik, hayıflanma, imrenme gibi duyguların tümünü içeren eylem.
su hayat bitsede gitsek
bu durumda olan bir bayan eger elindeki sevgilisini bir baska bayan yuzunden kaybetmıs ise erkegin dikkatını cekmek icin saldırı derecesınde tavır sergiler iken,erkek tarafından aldatılmıs ise sevgilisi olan kıza enayi gozu ile bakmakta bub sekilde tavır sergilemekte,eger terk edilmis ise cok huzunlu bir sekilde,derin bakıslar ile mekanı terk edebilmektedir.
armes
eğer kız çok çirkin erkek fazlasıyla yakışıklı ise hasetle bakılır bitirilir.bünyede bir kıskançlık patlaması yaşanır.adeta içi içini yer.kendini sorgular niye ben değil niye o diye ve kıza büyük bir nefretle bakar.uzak durulması gerekendir.aynı zamanda böyle anlarda tehlikelidirler.
mystic girl
malzemelerimizi sayalım bi:
bir çift sevgili: erkek konu mankeni, başrol kız..
diğer malzememiz: yalnız olan bi kız.. ama sevgilisi olabilir, o an yalnız olması gerekir: bunu anladım ben: yoksa (bkz: sevgilisi olmayan kızların sevgilisi olan kızlara bakması) gibi bi başlık açılırdı..

dedikten sonra tanım: gayet normal bi durumdur..
göz bu, bakar.. ben de bakarım, o da bakar..
ardından gayet freudsal çözümlemeler de yapılabilir tabii.. reklam toplumuyuz sonuçta..
sosyal ilişkilerde hep kıskanılası olmayı hedefliyoruz..
yalnız kız, kendini bu yönden kötü hissedebilir, sevgilisi olan kız o an kendini peri sanabilir..
bi başkası kızın kıyafetlerini, erkeğin fiziki özellilerini inceler..
bi başkası da bakar ve "hımm, hoş çiftmiş" der..
bi başkası da, bakar ve yoluna devam eder..
bi başkası..
bi başkası..
bi başkası..

cck
bende olmayan onda olan ne,bu cocuk bu kızda ne bulmus,ben nie yalnızım die çogalan iç sorulara sahip olan kız...
bugulucam
sevgilisi olmayan hanim kizimizin "bu sasotun benden fazlasi ne ola ki o bulmus da ben bulamiyorum" diye kendini kiyaslamasi durumudur.yada aslinda yanindaki erkegi begenmistir onu kesiyodur.
elma sekeriiii
acaba bunda ne bulmu$ da birlikte olmu$ dü$üncesi hakimdir. bu da 2 yollu gerçekle$ir;


-ba$kasının malı olunca daha degerli olur.
-yemeyenin malını yerler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol