erol büyükburç

0 /
goretomb
bundan 20 sene evvel magazin gazetelerinde pantalonunun icine salatalik yerlestirerek sahneye ciktigina dair soylentilere istinaden bir acik oturumda yaptigi aciklamada ma$allahi oldugu icin zaten gerekmedigini soyleyen emektar $arkici.
dccl
sarkı soylemek lazım isimli yarışmada yarışmacılardan birisine sorduğu ’’ nicole kidman’a benziyorsun bu sana avantaj mı sağlıyor dezavantaj mı ’’ sorusu ile bilim çevrelerinde derin tartışmalara neden olmuş şarkıcı jüri üyesi.
maliyeci
şarkı söylemek lazım programında cinnet geçirdi resmen.egosu tavan yapmış durumda.psikolojik rahatsızlıkları olduğuna kesin kanaat getirdim.şu videoyu seyretmek kafidir anlamak için:

http://www.kisaca.net/ta7os

chamomile
kafasında bardak kıran tülin’in caner’inden sonra, eliyle bardak kıran şahıs. lakin unvan hala caner’dedir. caner ve bardak olayının benzeri görülmemiştir, uzun zaman da görüleceğe benzememektedir.
urban f
gençliğinde türkiyenin elvis presleyi sayılan , paraya para dememiş, halen de gayrimenkullerinden geçinen, kendisine rölantide çapkın diyen ortayaşı geçmesine rağmen kendisine baktığı için dinç görünen kültürlü bir insan bir sanatçıdır.
orqn
kendisini hala eskisi kadar popüler zanneden insan.tamam bir dönem iyi işler yapmıştır,kabul ama her yerde de çıkıp ’ben bu ülkenin en büyük sanatçılarındanım,bana saygı göstereceksiniz.’ derse olmaz bu iş.hatırlarda kalan eserlerine duyulan saygı da azalır gider..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol