coroner

seeyouindisneyland
isvicreli speed grubu coroner`in muzikleri vahsi ve sert olmasina ragmen dinleyiciyi tamamen icine alabilecek kapasitede melodileri sarkilarin icine gomulmustu. piyano kullanmislar bu piyanoyla muzigi sadece ona yuklemek degil onu kullanmak adina onemli seyler yapmislardir.
sarkilarinda genel olarak gunluk hayati konu edinmisler yasadiklari ve hayatin dogal seyrini usta ve sade bir dille seyirciye sunmuslardir. buda onlarin daha kolay anlasilir olmalari yonunde yaptiklari onemli bir seydir.
ilk demolarinda vokali vatandaslari ve isvicrenin adini cikolata ve saatinden sonra duyuran celtic frost grubunun vokalisti tom gabriel warrior yapmistir. grup noise firmasiyla anlasmali olarak 3 album cikartmis ancak firmanin yetersiz promosyon ve bazi isteklerinden dolayi kendilerini daha fazla tanitma imkani bulamamislar... hatta baska plak firmalarindan gelen tekliflerde noise un onlari birakmamasindan dolayi kabul edememislerdir.
grup elemanlari noise ile bir best of album cikarttiktan sonra dagilma karari almislar , belki ilerde tekrar muzik yapariz ama bu coroner adiyla olamayacak maalesef demekteler...
coroner muzigini ilk basladiklari gunku yerde birakti dersek hicde hata yapmis olmayiz saniyorum , cunku ilerlemek veya unlu olmak adina muziklerindeki kendilerine ait olan seylerin yerine pop kulture ait herhangi birsey koymamislar ve kendilerini bu sekilde dinletmesini bilmisler.

diskografya :

r.i.p. (1987)
punishment for decadence (1988)
no more color (1989)
mental vortex (1991)
grin (1993)
coroner (1995)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol