8 sene aynı diş fırçasıni kullanan insan modeli

capt it all
şimdi efendim, ben sağlığıma çok dikkat eden, günde 3 kere dişlerini fırçalayan bir insan değilim. doktorların her tavsiyesine uyan bir insan da değilim. hatta diş sağlığı konusunda bildiğim tek nane de, diş fırçasının 6 ayda bir değiştirilmesinden ibarettir. bunu da tam olarak yapamam hatta, 9-10 ay kullanmışlığım vardır.
lakin kimi insanlar var,bu kadar pinti, bu kadar sağlığına özensiz, aynı zamanda bu kadar cimri insan olunur. ben, bir diş fırçasını yıllarca kullanan insan tanıdım, hatta o insanla beraber yaşadım! o zavallı diş fırçasının halini bir görseydiniz, şekli bozulmuş, birçok kılı düşmüş, dibi macun ve diş atıkları ile dolmuş, efenim iğreniyorum yazamıyorum ama felaket kötü. lan o fırçayı nasıl ağzına alırsın be! ağızı geçtim, o fırçayı nasıl barındırırsın evinde ya! bu ne cimriliktir, bu ne üşengeçliktir anlamak zor. en sonunda lanet ettim gittim buna diş fırçası aldım bu kadar olur ya. sadece kendi sağlığına dikkat etmeyip, başkalarının göz zevkini de bozan insanlardır bunlar. adam olmaları, insan olmaları kaflarına çekiç ile çakılmalıdır bunların bu kadar rezil olunur ya. zaten daha fazla duramadım o arkadaşın yanında, ayrıldım başka bir yere taşındım ben.
ps: başlık niye 8 diyeceklerin varlığını hissediyorum şimdiden. unutmadan bir bkz vereyim bari, (bkz: küsüratlı rakam vereyim de salladığım anlaşılmasın)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol