pantolonu çizmenin içine sokan kızlar

seeyouindisneyland
uzun süredir gördüğüm en komik ev en iğrenç görüntü.arazözle kanalizasyon temizlemeye gelenler gibi ortalıkta gezinen koku bombalarının yeni moda olduğunu iddia ettikleri ama gelen yabancı turistlerin kendi aralarında kıkırdaşmalarına sebep olan , duyduğum ve gördüğüm en sonradan görme moda anlayışı.
acayip komik.
alchoburn
bodur bacaklı kız modelinin yapması durumunda komik kaçan,bilakis bacakları güzel kızlar yapınca pek bi güzel duran moda şeysi.

edit: kesin bacakları uzunlar veriyor bu oyları..kesin...
sari ada
genellikle yerden bitme koca popolu kızların yaptığı, bu sebepten de çizmeden sonra hemen poponun başladığı izlemini veren görüntüdür. birazcık sevimli olanları dwarf hatunlarına benzer ayrıca.
quantitatif
aslında son dönemde moda olan ve kıvamında yapan kadınlarda da çok şık duran bir giyim tarzı ama gelgelelim bizim kadınlarımız her pantolonu her çizmenin içine sokmaya çalışırsa ortaya komik hatta vahim durumlar çıkmaktadır.hatta boyu kısa olup birde fazlaca basenli kadınlarda ördekmiş gibi durmaktadır.
376
sağlam bir dekoltesi var ise hatun kişinin bunun yanı sıra o ayakkabanın içine soktuğu pantolonu hatlarını güzel bir şekilde belli ediyorsa ve biraz da güzelse ablamız, bakanların ağzı sulanıyorsa eğer pek de önemli olmayacak eylemdir. hayır ben bizim milleti tanıyorsam o durumda kimsenin sikinde olmaz ayakkabısı, pantolonu, peygamber donu.
aysemayse
çizme uzundur ve başka giyilme şansı yoktur, bazen de öyle rahattır, bazen soğuktur, bazen pantolon dardır, belki de öyle seviyordur v.s v.s uzatılabilir, pardon da, siz beğenin diye yağmurda çamurda dışına neden çıkaracak olan kızdır. öyle seviyorsa sırf insanların hoşuna gitmiyor diye neden içine sokmayacak kızdır. sana ne be gerizekalı diyen kızdır? ayrıca o kar boylarını pantolonun içine sokunca, olmuyo canım, obamanın arabasının kapısı gibi kalın onlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol