fransızca öğrenmek

mitili
kuraldan kat kat çok istisnanın olduğu bu dili öğrenmek işkenceyle eşdeğer bir eylemdir. hangi harfin nasıl okunduğunu öğrenmek bile ömürden ömür alır. sizi r’leri gırtlaktan okutmak zorunda bırakan hocanız sayesinde sık sık boğaz ağrılarıyla karşılaşılabilir.. fiil çekimleri ayrı bir mevzudur, kelimenin komple değiştiği durumlar söz konusudur. "dil öğrenmek kolay" diyenlerin mutlaka gelip, görüp, gerçeği anlayıp size saygı duymaları gereken yerdir.. hiç fransızca görmemiş biriyseniz ve bu bölümü yazmayı düşünüyorsanız bir daha düşünün derim ben..
mitili
daha önce yazdığım bir entryi [#461541] okudum da aslında kolaymış. o entryi ben taaa 2007 ocağında hacettepe üniversitesi’nde okurken yazmışım. meğer okuldan okula, hocadan hocaya dağlar kadar fark oluyormuş. yine zor, tabiki zor fransızca ama ne kadar öğreneceğiniz ne kadar çalıştığınızın yanında size nasıl öğretildiğiyle alakalı.

şimdi istanbul üniversitesi’ndeki fransızca hazırlıktayım ve gayet memnunum, öğreniyorum çünkü. kısmetse seneye yine başka bir okulun hazırlığında görüşmek dileğiyle. esen kalın.
tokalon
ingilizce öğrenemeyince muhalif olarak öğrenmeye çalıştığım,akıllara zarar diye düşündüren, oldukça zor bir dildir. dil kesinlikle emek isteyen bir alandır, fakat fransızca sanki hepsinden çok emek ister. aksanı zordur. öyle her adamda çekici olmaz.
independence
once $u klibi izle;

http://tinyurl.com/ydl25ag

izledin mi?

hah tamam.

$imdi soyle arkada$im, eger o kiz bir android degilse, canli kanli bir bireyse, sirf o kizi bulmak icin fransizca ogrenmeye degmez mi allaha$kina?
independence
eger basarilabilirse super havasi olur insanin sagda solda, benden soylemesi. ingilizce kadar ayaga dusmemis bir dildir nihayetinde fransizca.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol