oturarak işemek

mitili
bağırsak pozisyonunun daha iyi olduğu söylenen işeme biçimi.. islam da böyle dermiş.. kimi uzmanlarsa "canın nasıl istiyorsa öyle işe, bir etkisi yok" diyor..
schumi
işeme ihtiyacını oturarak, hatta çömerek gidermek. tıpçılar tarafından önerilir ama klasik türk insanı olarak her zaman meşgulüzdür. bu sebepten "şu işimi bitireyim de hemen çıkayım" düşüncesiyle ayakta yapılır.
huni delisi
ayrıca oturarak işemeye zorlamak vardır ki tadından yenmez.devletimiz herseyin iyisini bilir.gerekirse pisuvarlarıda söktürür.
independence
+ hidayet, sen oturarak i$eme hayatim. ne zaman boyle yapsan osuruyorsun.
- kaslarim gev$iyor neriman, rahatliyorum.
+ oturma hidayet, ayaga kalk. oturma sen.
nickten yana sansim yok
prostatı mrostatı geçtim de... fark etmiyoruz ama etrafa öyle bir sıçrıyor ki... etrafı da geçtim paçalara sıçrıyor lan. ha oturarak sıçramaz mı peki? tabi ki sıçrar ama ufakken bizlere öğretilen tuvalet adabına göre paçaları sıvayarak ve varsa çorapları çıkararak girmek ve hatta heladan çıktıktan sonra mümkün mertebe hiçbir yere basmadan direkt ayakları yıkamak gereklidir. mutlak temizlik ancak böyle sağlanır.

bu anlattıklarıma göre çok zor geliyor değil mi? ulan arkadaşım temizlik yapıyorsun; önce kendi sonra da başkalarının sağlığını koruyorsun zoru kolayı mı olur?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol