evcil hayvan beslemek

myysteriouss
giriştikten sonra o hayvanla da ilgilenmenin, özel ilgi göstermenin, sevildiğini ve güvende olduğunu hissettirmenin gerektiği eylemdir. yani misal öyle alıp ta bir muhabbet kuşunu bir kenara atmak yok. yeri gelicek konuşacaksınız onunla, ilgi göstereceksiniz, hatta hic susmayan muhabbet kusu modeli olabilir kendileri, o zaman sıkılmazsınız da..
nickmickyock
özellikle bekar evinde evcil bir hayvanla aynı evi paylaşmaktansa daha zararsız ve keyifli bir davranıştır evcil hayvan beslemek. cinsel ilişkiye girmediğiniz sürece de aynı evi paylaşamınızda bir sorun yoktur. ayrıca genelde dışarıdaki şartlara alışkın olmadığından evcil hayvanlar evde beslenir efendim.
dccl
evcil olmayan komşularınız olduğunda oldukça büyük sorunlara neden olabilecek durum. her türlü zorluğa rağmen aranızda oluşan bağ herşeye değmekdedir. işden eve geldiğinizde üstünüze atlaması sizi koklaması sevmesi, hole işemesi kemiğini yatağınızda bulmanız hepsi başka bir keyif. herkese tavsiye edilesi bir durumdur.
van ness
dünyada en fazla amerikalıların yaptığı eylem olabilme ihtimalini taşır ki sokakta sokak köpeği vb. sokak hayvanlar alemi bulunmaz. bazı plakalarda adopt a pet bile yazar.
ser um
kesinlikle dogal bir ihtiyac. huzur ve mutluluk kaynagi. iclerindeki cocugu hic kaybetmemeleri ayri bir guzellikleri sizde de kaliyor o sayede bir cocuk bir yerlerde
angelus
su kaplumbağalarım sayesinde doyasıya yaşadığım bir hadisedir. gerçi kimi kaynaklar su kaplumbağasının evcil bir hayvan olmadığını iddia etseler de yalan bir haberdir, gayet evcillerdir.
myysteriouss
öncesinde iyice düşünülüp taşınılmazsı gereken eylemdir..zira 5 seneyi geçti mi (misal benim muhabbet kuşum) ölümü sarsmakta fena..
nerobianco
-mahmut bacak ve sırt kılların halıya dökülmüş yine ayhh bıktım yaa..
-asuğa murağ alla alal yhuaear..
-yat zıbar ayı herif nerden evlendim seninle !!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol