robert pickton

seeyouindisneyland
kanada şimdiye kadar görülmemiş bir seri katil olayıyla çalkalanıyor. 60 fahişeyi vahşice katleden katil kurbanlarına yaptıklarıyla hakimi bile şok etti.
geçtiğimiz 20 yılda birbiri ardına kaybolan fahişelerin izini süren polis ruhsatsız silah ihbarıyla gittiği bir domuz çiftliğinde insan parçalarıyla karşılaştı.
57 yaşındaki robert pickton adlı kişiye ait olan çiftlikte araştırma yapan polis evdeki buzdolabının içinde insana ait olduğu bildirilen ayak ve el parçaları buldu.
pickton:’un port coquitlam şehrinde bulunan domuz çiftliğinde 60’a yakın fahişeyi tahta biçme makinesine atarak katlettiği, kadınlardan kalanları ise domuzlarına yedirdiği öne sürüldü. çiftliğinde sürekli çılgın partiler verdiği belirtilen pickton’un fahişeleri kandırarak evine götürdüğü ve kurbanlarını burada vahşice öldürdüğü belirtilirken 1998 yılında kaybolan bir fahişenin günlüğüne şu satırları yazdığı ortaya çıktı: ‘bir sonraki kurban ben miyim? şimdi de beni mi izliyor?’ 30 kadından geriye kalan parçaların çiftliğin bahçesinden çıkarıldığını söyleyen kanada polisi çok fazla kurban olduğu için jürinin kafasının karışabileceği ihtimaline karşı 2 ayrı davadan yargılanacak olan pickton’un mahkemesindeki jüriyi ‘bu davada gösterilecek kanıtlar yüzünden kendinizi bir korku filminin içinde hissedeceksiniz’ şeklinde uyardı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol