fifa 08

matem
çıkış tarihi: eylül 25 2007 olan oyun.


yapimci: ea sports
dağıtımcı: ea
platform: pc/x360/ps3/wii/ps2

* windows® 2000, windows® xp & windows® vista*
* pentium® 4 1,3 ghz (windows vista 1,5ghz)
* 256 mb ram (windows vista 512 mb ram)
* 3,92 gb harddiskde boş alan
* 64 mb ekran kartı
* 8x dvd sürücü
* directx 9
ekran kartlarında geforce 4 mx serisi desteklemeyen oyun.
mitili
fifa serisinin en berbatı. giderek pes’e benzetiyorlar zaten fifa’yı.. fifa 97’den beri bu oyunu oynayan ve pes’le tanışalı bir ay olmuş biri olarak, pes’in fifa 08’e beş basabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim. altı yedi bile basabilir, öyle kötü.
orion
herşey maç başlıyana kadar oldukça iyi tasarlanmış yalnız maç başladıktan sonra vahim exit to windows..pes her haliyle beş çeker fifaya geçenlerde duyup hoşnut oldugum sözü yazmak isterim "fıfa gerçekci pes gerçektir"
van ness
oynamadım ama tahminen pes in yanından bile geçmeyecek oyundur. pes oynamış hele hele ps te manyağı olmuş virüslü bünyeye yararı yoktur. deli gibi pes oynayıp geberecez. oynamayın vakit kaybı. fifa 07 nin patch i gibiyse salla gitsin işte.
melankomik
fifa 2007 oynamakta ısrar eden arkadaşlarım yüzünden bir türlü geçiş yapamadığım oyun. birine alışınca diğerinde performansın azalıyor doğal olarak. millet nedense bir türlü alışamadı bu oyuna. hala 2007 oynuyorlar. 2009’a kadar da oynayacaklar sanırım. halbuki ne gaddar gözel bir oyun olmuş fifa 08.

not: biri gelip bu entrynin altına içinde "pes" kelimesi geçen bir entry girerse tekme tokat dalarım valla.
orqn
klasık bı fıfa oyunu zaten son bı kac senedır pek degısmıyo bu fıfalar sadece kadroları degıstırıp yolluyolar.ama muzıklerı her zamankı gıbı cok guzel..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol