sevgiliden ayrılmak istemek

chaconne
uzun sureli iliskilerin bas belasi. hep istegip hic gerceklestiremediginiz eylem. bir yanda sevginiz ve aliskanliklariniz, bir yanda boka batmis bir iliski... cogu zaman bunu istemekle kalirsiniz, sadece istersiniz. icraate gecmek buzuklu insanlarin yapabilecegi bir seydir.
queen
bir turlu dile getiremediginiz ve kendinizi igrenc hissetmenize neden olan durumdur. hele ki kisi ayriligi kabullenemezse isiniz daha da zorlasacaktir... cevreniz acima duygusu ile sizi gunah kecisi ilan edecektir, onunuzde iki tercih olacaktir bu durumda ya nedenlerinizi anlatacak herkese eski sevgiliyi kotuleyeceksinizdir ya da butun cevrenizi sileceksinizir.
carpediem
uzun suren guzel bir iliskinin bitmesi gerektigini hissettiginizde aliskanliklar, sevgi, sevgiliyi uzmek istememek vb duygularla ayrilmak istenmesi fakat yapilamamasi.
kotu bir durum. insanin surekli beynini mesgul eder. en guzeli soyleyip kurtulmak!
bitterend
zaman zaman gelir bu duygu. kesin kararlısınızdır bu kez, bu işin sonu yoktur anlamışsınızdır. ararsınız sevgiliyi; o daha üç kelime etmeden içiniz cızlamaya başlamıştır. bu sesi bir daha duymayacağınızı bilmek, sandığınızdan daha fazla üzer sizi. ve yine yapamazsınız.

eğer bunu yüz yüze gerşekleştirmeyi düşünüyorsanız; işiniz daha da zordur. ama en önemlisi; anlık öfkeyle yapmamak gerekir bunu. çok pişman olabilirsiniz. sinirlenip, kapıyı çarpıp çıkması kolaydır ama geri dönmek isterseniz, o kapı kolay kolay açılmaz tekrar, unutmamak gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol