the family stone

seeyouindisneyland
samimi ve sıcak bir film family stone… eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayabilen ve bittikten sonra aklınızda bir süre de olsa yer edebilen bir film.

her ne kadar bizim kültürümüze yabancı unsurları bünyesinde barındırsa da, aile ilişkilerinizi daha eğlenceli hale getirebileceğiniz bir bakış açısı sunmayı başarabilir, belki…

geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde, sarah jessica parker çok iyi bir performans sergilerken, diane keaton‘a söz söylemeye dahi gerek yok. mean girls‘dekinin aksine, notebook, wedding crashers ve red eye filmlerinde yetersiz bulduğum performanslarına karşılık, rachel mcadams bu filmdeki performansıyla takdirimi kazandı. ben stone rolündeki luke wilson‘ı dallas’ta da izleyebilecek olmamız ise iyi haber.

konu : new england’da yaşayan stone ailesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da noelde bir araya gelmesiyle gelişen komik olaylara ilişkin sıcak bir hikaye…en büyük oğul everett, yeni kız arkadaşı meredith morton’u ailesiyle tanıştırmaya getirmiştir.

bohem bir aile olan stone’lar, güçlü ve kontrollü bir newyork’lu olan misafirlerini biraz karmaşık, biraz beceriksizce bir karşılamayla buyur ederler. tatil bitmeden ilişkiler ortaya dökülecek, sırlar açığa çıkacak ve aile üyeleri, birbirlerine olan tüm sevgileriyle biraraya geleceklerdir…

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol