little miss sunshine

seeyouindisneyland
yönetmenliğini jonathan dayton - valerie faris’in yaptığı ve 2006 yılı yapımı,seyredebileceğiniz en komik filmlerden birisi.uzun süredir amerikan sinema endüstrisine demir atan abuk-subuk absürd komedi filmlerinin dışında , senaryosu ve oyunculuklarıyla adam gibi bir film.
oyuncunlar : greg kinnear ve abigail breslin
kangaroo
parasizlik yüzünden cekimleri 5 yilda tamamlanabilen film.en iyi özgün senaryo ve en iyi yardimci erkek oyuncu dallarinda 79. oscar ödüllerinden 2 heykelcik kazanmiştir.
passive
sevdiceğinizle birlikte izleyebileceğiniz, inişi çıkışı olmayan, hep aynı tempoda devam eden, tarz olarak olmasa da verdiği seyir zevkiyle 50 first dates’e benzeyen, gayet hoş bir valerie faris - jonathan dayton filmidir.. övgüleri ve aldığı oscarları sonuna kadar haketmiştir..
idiamin
son zamanlarda izledigim en iyi komedi filmlerinden biri. ozellikle henuz 7-8 yaslarında olan kızın oyunculugu beni buyulemistir.
zekirbelli
bağımsız sinema müdavimlerini hüsrana uğratsa da(ben gibi)amerikan zottiri filmler endüstrisi içinde bikaç nedenle daha iyi bir yerde denilebilinir.lakin festivalde yer alacak bir film olmamalıydı.

edit: bir nevi; okadar uzun boylu değil.
max
dünyanın ödülünü toplamış mükkemmel bir film. filmdeki karakterlerin hepsi birbirinden çok farklı ama aynı hikayenin içinde toplanmışlar.gerçekten çok hoş...
miss sunshine
gerçek bir komedi diyebileceğiniz, finaliyle insanı şaşırtan, izlerken çok eğlendiren güzel film.
izlerken sanki karakterlerden biri de sizmişsiniz gibi üzülüp seviniyorsunuz, kısaca filmin içine giriyorsunuz. ki bence bir film bunu yapabiliyorsa başka yoruma gerek yoktur.
mudvaynekiwi
izlediğim en iyi filmler arasına koyduğum bende yeri ayrı olan harika film.
not: önerdiğim kızlar bu filmi beğenmiyor nedenini bilmiyorum ama
rumuz pilis tiray egen
bundan 4-5 sene önce izlediğimde hayranı olduğum film. şimdi sağdan soldan yeni izleyenleri duyunca, bi duygulanıyorum, kendimi onların yerine koyuyorum, o duyguları yeniden yaşamak istiyorum. o derece güzel film be ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol