bana sağcılar adam öldüruyor dedirtemezsiniz

ya basta viva zapatista
’’bana sağcılar suç işliyor dedirtemezsiniz’’ şeklinde hatırladığım ,süleyman demirel’in ne olduğunu ne olmadığını bize gösteren sözdür.ayrıca aynı şahıs fatsa için ’’bırakırsak yeni fatsa’lar olur, izin veremeyiz’’’ de deyip ordaki demokrasiye müdahalke edilemsini de istemişti.
ithilquessir
ayni demirel siyaset meydaninda "turkiyede bu gun ac insan kalmamistir, evsiz insan kalmamistir" demistir. zaten kendisinin en buyuk ozelligi bu kadar inanilmayacak bir seyi soyluyor olmasi, bu sebeple sanki dogru soyluyor gibi algilanmasidir.
adrenokortikotropik
’aslında öldürüyorlar tabi ama ben de kalkıp bunu söyleyecek kadar enayi değilim canımı yolda bulmadım,daha götürecek çok şeylerim var bu ülkeden’ düşüncesinin kamuflajı cümlecik.
aycan
demirelin bir basın toplantısı esnasında söylediği cümle, kendince haklıdır çünkü ellerinde ki saatli bombayı göremeden, o zamanlar o katillere destek vermekteydiler, gelinen şu nokta da ise vicdanlarıyla "varsa tabi" muhasebe etmeleri gerekir, yitip giden o gencecik beyinlere karşı, işlediği suçlar için.
bloody mary
o da bir şey mi?aynı demirel 12 mart döneminde ’ölümlerin hepsi siyasi değildir,bir kısmı trafik kazasıdır’ demiştir,onun için pek şaşırmamak lazım..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol