kızların hoşlandığı şeyler

0 /
capt it all
dikkat ettim, kızların ortak bir şekilde, hoşlandığı şeyler çok kısıtlı. evet, farklı farklı şeylerden hoşlanan kızlar vardır elbette ama geneli, aşağı yukarı bariz belli şeylerden hoşlanır. hiç anlamam ben bunu.
neyse efendim nedir bunlar?
hemen cevap vereyim;
müzik dinlemek, sinema, cafeler, makyaj-giyim-kuşam, dedikodu..

ya hiç mi değişmez, tüm kızlar sözlenmiş gibi bütün bu şeylerden hoşlanır ya?

edit: belirtmekte fayda var, kızlar bütün bunların sanatsal yönünü değil, toplumsal yönünü sever, hoşlanır. misal, müzik dinler ama estetik kaygısı yoktur. sinemadan hoşlanır ama kaliteli filmlerden, sinematografiden bihaberdir.

büdüt: başlıkta mütiş bir anketsel hava var evet.

süper edit: pelage altta ayarı verdi diye gelmeyin lan üstüme. var böyle kızlar gerçekten. etraflıca düşünün isterseniz. tabi süper kızlar da var ama bakın genel demişim. geneli tartışıyoz yani.
pelagehatun
bilinenin aksine kızların herbir şeyden hoşlanabilme ihtimali vardır. tribünlerde "feneerr gooll goool gool fener goool goool gooll" diye tepinecek, çılgın atacak kız da vardır, araba tutkunu kız da vardır, gecenin bi köründe kalkıp nba maçlarını izleyecek kız da vardır, deli gibi bilgisayar kullanabilen, bilgisayar oyunlarına acayip merak sarmış, oyun üstüne oyun kapatan kız da vardır, batakta üstüme insan tanımam diyen kız da vardır, playstation delisi kız da vardır, ama bunları anlayabilecek erkek yoktur.bunları götünden anlayan erkek vardır, kıza erkek gibi kız muamelesi yapar, onu itici bulur.

yine bilinenin aksine kızların öyle cafe merakı çok yoğun değildir. ama abazan gençliğin bol olduğu bir yere gidip batak oynayamayacağından gider uslu uslu cafesine oturur.

kızlar toplumsal yön ile sanatsal yönü harmanlamaktan hoşlanırlar. kaliteli filmlerden gayet haberdar oldukları gibi, izledikleri bu filmleri bir başkasına aktarabilme gibi şeylerden de hoşlanırlar ve bunun da kendisinin konuşma anlatma kabiliyetini artıracağından emindirler.

dolayısıyla erkeklerin hoşlandığı herbir şeyden bir kız hoşlanabilir, ancak kızların hoşlandığı bir sürü şeyden erkekler hoşlanmaz, ve yine dolayısıyla erkeklerin hoşlandıkları şeyler çok kısıtlıyken kızların hoşlandığı şeyler acayip bir fazladır
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol