puanının eksi yuz bilemem kac olması

capt it all
çok süper bir olaydır her şeyden önce. puan ne kadar düşük ise, entry girerkenki rahatlık o kadar artar. puan kaygısı olmayan entry, tamamen kişinin kafasındakileri yansıtır. bu açıdan süper verimli bir olgudur sözlük açısından da.
misal,benim çok olmuştur, "lan şimdi bunun hakkında şöyle yazarsam bu ibneler dümdüz eder beni","ya daha yüz puanım bile yok, puanımı artırmam lazım" falan feşmekan. işte bu sebepten zilyon tane entry girmedim ben. eminim birçoğunuz da girmemiştir. arkadaşım, ben bağıra bağıra haykırmak istiyorum, pink floyd denen embesil gurubu dinleyen maldır![örnek lan sadece, pink floyd candır, canandır] ama yazamıyorum bunu. niye? dümdüz ederler de ondan. ama sen vurursan dibe, "ulan ibneler, ahanda bu da böle lan, basın lan eksiyi" mantığı ile içindekileri daha rahat kusarsın.. olay, tanım, örnek, hepsi bu kadar.
nihilist
gercekten okuyan bir kesimin puanlamasi halinde yazar hakkinda az cok bilgi alabilecegimiz bir durumdur, fakat tore cinayetleri kıvamına gelen oy vermeler, belli kesimlerin tepkisi ile alınan oylar, okunmadan verilen oylar ile harmanlanan bir oylama sisteminde hic bir anlam ifade etmeyen bir durumdur bu...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol