istanbul sözlük

schenardi
istanbul universitesi ile pek bağlantısının olduğunu sanmadığım, öyle bir bağlantı olduğunu da göremediğim yeni bir sözlük oluşumu. kullandıkları sözlük ismi nedeniyle birçok kullanıcıyı cezbedeceklermiş gibi görünmekte. birçok tanıdık sima da bir hava değişikliği ba’bında burada boy göstermekte. yola çıkanlara hayırlı olsun der, herhangi bir klon olmaktan öteye gidebilmelerini temenni ederiz.
instrument
ilk açıldığında üye olduğum, üye olduktan sonra admini tarafından 5 dk içerisinde gammaz yapıldığım, akşamında da moderatör yapıldığım ilginç site. moderatör olduktan iki saat sonra da bıraktığım sözlük.

daha tanımadığı kişiye, rastgele seçtiği kişilere yönetimde görev veren bir yer yani. belki ben sözlüğün içine ederdim. tanımadan yönetime sokulur mu bir insan.

edit: net olan sözlük.
independence
bir inceleyeyim istedim, belki bu seferki degi$iktir dedim.

yine hayal kirikligi.

sanirim tek ve en buyuk yenilikleri title bolumune istanbul sozluk yazmak yerine i$tanbul $ozluk yazmak olmu$.bir de kitalar ara$i bilgi kaynagi yazmi$lar ki tam olmu$ bu da.

genelde "s" harfi yerine degil "ş" harfi yerine "$" ibaresi kullanilir.yani ingilizce klavyeniz dahi varsa "istanbul sozluk" kelimelerini cok rahatlikla yazabilirsiniz.yani ingilizce klavyeniz olsa dahi istanbul kelimesi yerine "i$tanbul", "sozluk" kelimesine yerine "$ozluk", "arasi" kelimesi yerine de "ara$i" yazmassiniz.

super yenilik.
shadowman
sozluk oluşlumlarının en yenilerinden sadece birisi.ama hızlı bir giriş yapmıştır.bu hızın onu tutulamayınca da birtakım güçler tarafından saf dışı bırakılmaya maruz kalmışlardır.artıkın tekrar yayın hayatına en güzel yerden devam etmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol