köpeğini oğlu gibi seven aptal tip

schumi
böyle gerzekler türedi son zamanlarda. ellerinde itlerinin tasmasını almışlar, haftasonları sabahın ayazında parklarda, bahçelerde gezinirken gözlemleyebilirsiniz bu tipleri. oğlunun elinden tutup bir haftasonu götürmezsin parka...denyo.
lady rosenred
oğlunu daha ufacıkken kaybetmiş,evlat acısıyla başa çıkabilmek için de bir köpek edinmiş genelde yaşlı amcalar ya da teyzelerdir.aptallıkları tartışılır, lakin köpeklerine bağlılıkları bu acıyı unutmak,kendilerini avutmak olduğundan etrafca abartı olarak karşılanabilmektedir.
ser um
hayvan sevgisi yasanmadikca bilinebilecek bir durum degil. onyargili yaklasmak da hos degil. ayrica hayvanlara bu sekilde yonelenler yalniz ve insanlardan umudunu kesmis kisiler olur. fiziksel olarak da bir canliyi sevme ihtiyaci duyarsiniz bir canliyi beslemek insandaki tum anac duygulari harekete gecirir ve dogal olarak hayvaniniza kiziniz veya oglunuz gibi yaklasirsiniz. ustelik kopeginiz size hep ayni sevgiyle ve cocuklukla tepki verir mutlu olursunuz.
infinite dreams
kişi yalnızdır..etrafında arkadaşım diyebileceği hiç kimse yoktur..bu yalnızlığına hiç olmazsa bir "köpek"le devam etmek ister..hayvan sevgisi olan bir insanda da yadırganmayacak durum.e tabi bu sevgiden mahrum olan bi zihniyetin bu insanlara aptal veya başka birşey demesi de kaçınılmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol