dudak dolgunlastirici ruj

urban f
bir haftadır kullandığım ilk sürüldüğünde hafifçe karıncalanma yapan ve allahım işe yarıyo galiba triplerine girmeme sebep olan bitkisel kolajenli rujdur.üreticinin iddiası bir ay düzenli kullanımda %40 kalıcı dolgunlukmuş ,%40 ne ki diyebilirsiniz ama ameliyatsız iğnesiz ve sadece gün içinde ruju tazeleyerek böyle bir şey için denek olmaya gönüllüyüm.
link de vereyim tam olsun :http://www.kozmetikcim.com/default.aspx?pageid=18&pid=1325
elchi
bir ay boyunca aynı ruju kullanacak olmanın sıkıntısıyla birden fazla rengi alınır, evden dşarı çıkılmadığı günlerde bile full makyaj gezilir evin içinde.
armour
her dudağa uygun olduğunu sanmıyorum. ayrıca dolgunlaştırdığı falan da yok. ruj da değil. ne dudağa yarar bilmiyorum ki.
valin
dudak dolgunlaştırıcı olsa gerek.çünkü normal bir hatun dudağında hiç bir dolgunlaşma efecti yaratmıyor yalnız başına.yalnız başına dedim çünkü bu rujların tadı çok güzel erkek arkadaşının yanına giden bir kız bu ruju sürüpte gittiyse tadınında güzel olması vesilesiyle erkek arkadası tarafından o kızın dudakları sömürülür ve dolayısıyla dudaklar dolgunlaşır.belki rujun arkasındaki mikroskopla görülebilecek yazılarda bu açıklama vardır ama uygulama şekli böyle olsa gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol