ne olacak bu buzulların hali

rdm
küresel ısınmayı dert eden ve aslında dert etmesi gereken insan evladının kuracağı cümle. ne olacak? böyle giderse eriyip gidecek tabi ki. biz muhtemelen göremiyeceğiz. hatta $uan soluk alıp veren penguen ve kutup ayıları da. yanlız bizim torunlarımızın hali ne olacak belirsiz. ısıtın bakalım dünyayı eyy kendini bilmezler. yakında i$gal edecek ırak bırakmamaya kadar ısıtın. nasılsa siz ve muhte$em teknolojiniz küresel klima yapıp çıkarsınız i$in içinden di mi?
schumi
sosyoloji sınavına 1 hafta çalışmış ve artık bireyciliği değil toplumculuğu esas almış bilgiçin sorguladığı durum ve bu durumun soru cümlesi şeklinde ifadesi.
alchoburn
dünyanın ısınma-soğuma dengesi nedeniyle 180000 yılda bir buzul çağı olduğu göz önüne alındığında; buzulların günümüzdeki ısınmalar sonucu ne kadar erirse erisin tekrar artarak dünyayı kalayacağı şeklinde cevap verilebilir bu soruya...asıl önemli olan bu süreyi kısaltmakta ve ısınmaya katkıda bulunmakta olan insanoğlunun, buzular eriyince 70 metre yükselecek deniz seviyesinden nasıl etkileneceği ve tekrar eden soğuma döneminde nasıl hayatta kalacağıdır.
puppeeter
ne olacagi belli hepsi ericek on seneye götumuze kacmaya baslicak,cocuklarimiz ayaklari perdeli,pullu,yüzgecli dogacak.biz hala vur patlasin cal oynasin...ama efenim demiyoruz ki oturun acin bi buyuk butun gun bunu dusunun.sadece ustumuze dusunleri yapsak kafidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol