uyruga göre seks tahlili

ohannessenpetersburgerking
her ulkenin benimsedigi ve diger toplumlarca kabul edilmis, saygi gormus, hor gorulmus, uygulanmis seks stillerinin varligini dusunen isi gucu olmayan yazarin actigi basliktir.
baslikta bu tur seks stillerinin cikis noktasi, yayilmasi ve agizlara pelesenk olmasina varincaya kadar gecirdigi/gecirebilecegi durumlar tartisilir.

yazilandan bir sey anlamayan normal yazarlar icin iste bir ornek:

konu: italyan seks

italyan hatun kisilerin buyuk goguslu olmasi gerekir ki, aksi bir durumda durumda karsi cinsin tatmin olmasi yillar surebilir.

eger biz bunu bugun italyan seks olarak adlandirabiliryorsak, italya’da onemli bir nufus cogunlugu bunu uygulamis, kendi kulturlerinin icine almis demektir ki bu da ilk tespitin dogru oldugunun kanitidir.

mevzu bahis bu stili kullanan kadinlar cinsel iliskilerinde ya cok aktif ya da cok pasiftir. eger zihnimizde bu olayi canlandirirsak olay:

1- sabit duran er kisi ve basit harmonik hareket yapan, gogus sahibi hatun kisi

2-sabit duran hatun kisi ve aktif er kisi, gogus sahibi hatun kontrolunde.

seklinde gerceklesmektedir. bu durumda bu stili uygulayan hatunlarin cinsel iliskide kontrolu elinde tutmayi isteyen tipler oldugunu, 2. teoriye istinaden italyanlarin cinsel iliskilerinde erkeklerin stabil kaldigini gosterir.

sonuc olarak
al pacino’nun sevisme sahnelerinde duragan kalmasi ve ilik gibi hatunlara uygulanmasi gereken muameleyi gostermemesinin sebebi; italyan erkeklerin iliskilerde kontrolun karsi tarafta olmasina alismalari ve dolayisiyla karsidan bunu beklemeleridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol