yedinci cadde

esrakesh
ankaranın en bilinen eglence mekanlarının,barların ve kafelerin bulundugu; ankarada yasayıp da bilmeyenin gitmeyenin olmadıgını dusundugum yer.
lost kidy
insanların sadece bi başından bi başına yürüdüğü,tek yönlü trafik akışı olan ve yürürken aynı arabayı birkaç kere görebileceiniz,kaliteli mekanlarda barındıran ama bu mekanlara orda olmaları nedeniyle yazık olan ankaranın piyasa mekanı...herkes bir kere görmeli 2.si zevkler ve renklere girer.ayrıca bu piyasa caddemiz kendine ciks izlenimi vermek isteyenlerle dolup taşarken çin işi japon işi fason malların da cennetidir. ve ayrıca olmamış yakışmamış tunalı özentisi sokaktır.cadde denmesine ragmen cadde değil sokaktır
linear approximation
nedense hic hoslanmadigim bi mekan olur kendisi.zaten hayatim boyunca icinde okuz gibi techno muzik calan ve saatte 15 km hizi gecmeyen arabalara ve icinde kafa sallayan ray ban gozluklu clubber tipli arkadaslara isinamamisimdir.bahceli de boyle bi yer iste.

tunali’daki yerfistigi’ndan ayri olarak burdaki yerfistigi disco’dur,karislarinizla yuzey alanini kolayca olcebilirsiniz.icerideki oksijen miktari,atmosferdekinin aksine %21 degil,anca %13 falandir.tea house desen fiyatlari kol gibi.kolanizdan aldiginiz her yudum yaklasik 25 ykr’ye tekabul eder..velhasil gidince bisey kazanmayip,gitmeyince de bisey kaybetmeyeceginiz yerler arasindadir.
dccl
iki parelelinde sekizinci cadde bulunan bahçelinin piyasa mekanı. ismi belediye tarafından aşkaabat caddesi olarak değiştirilmiştir.
maliyeci
bu cadde üzerine tek hayalim doğan görünümlü bir şahinle son ses ibrahim tatlıses çalarak geçmektir.gerçi böyle bir protesto anlaşılmaz çünkü bunu bile ciddi ciddi yapan var.
esrakesh
eğlence mekanları birer bier kapanmış ya da el değişirmiştir. eski popularitesini yitirmiş olup yerini çayyolundaki park caddesine bırakmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol