evli erkeklerle cikan kadınlar

redcrow
"birisi bu adamla evlendiğine göre bi bok vadır bu adamda" mantığıyla ve birazda, bekar erkeklerin aşırı baskısından kurtulmak amacıyla bu tarz ilişkiyi kabul eden hatun türü.
adamın hem tecrübeli hem onu sıkacak kadar özgür olmaması baskıdan uzak kalma anlamına gelmektedir ki, bu gayet hoş bir durumdur.
bi de sadece aşık olduğu için yapmış da olabilir.o an için erkeğin etrafında başka bir dişinin olmasının önemi yoktur.
aşktır işte.geçici delilik durumu..

(bkz: evli kadınla çıkan erkekler )
boingosman
yuva yıkar bu tipler hayatları boyunca kendilerinin doğru düzgün bir yuvaları olmadığı gibi masum insanlarında yuvalarını yıkarlar..
angelus
nereye çıktıkları ile doğru orantılı bir durumdur. üst katta bulunan yatak odasına sevişmek maksadı ile çıkıyolarsa bi dereceye kadar yargılanabilecek olan kadınlardır ki niye yargılanan kadındır onu da bilemiyorum zira evli olan adam evli olduğunu bilmemekte midir, unutmuş mudur başka bir konudur.
ha evli olan erkek ile çıktıkları yer basamak felan ise hiç tartışmaya lüzum yoktur.
urban f
sözlükten seçmelerle:
1 ateş düştüğü yeri yakar
2 gönül bu ota da konar boka da
3 allah belanı versin
4 allah sana iki katını versin bknz hülya avşar
5 aldatmayan erkek
6 aldatmayan kadın
7 yuva yıkan kadın
8 aldatmak
ve #365996
yeterince açık olamadıysa: hadi erkek aldatmaya meyillli kadın neden içgüdülerine gem vuramıyor , bana kimse evli erkeğe sadece aşık olduma inandıramaz mutlaka tensel bir yanı vardır ilişkinin...
hera
evli erkekle çıkan kadın, evli kadınla çıkan erkek, evli olduğu halde başkasıyla beraber olan her cins insanın kendine bir şekilde yakıştırabildiği haysiyetsiz durum. muhtemelen birgün kendileri de aynı duruma düşüp nasıl bir halt yediğini geç de olsa anlayacaklardır. (bkz: allaha havale etmek)
dober
hep yakalanma korkusuyla ve gizli buluşmalar, kaçamaklar yaparak adrenalin salgılayan ayrıca adrenalin salgıladığını evli erkeklere belli eden kadın grubu.
redd
aşkın sınır tanımadığının kanıtıdır.asla asla dememek gerekir.olaylar hiç bir zaman dışardan göründüğü gibi değildir.kim bilir aralarında neler yaşanmaktadır.belkide hayatının aşkıdır ve tanışmadan aşık olmadan atılmış bir imza uğruna hayatı ıskalamak ne kadar doğrudur.
denemeler
hata yapan kadınlardır. hayatı hem kendine hem de hemcinsine zindan etmesi yanısıra aşkını rahatça yaşayamama,geleceğinin olmaması gibi konularla da haşır neşirdir. vicdan azabını zaman zaman yaşarlar. genelde tilki de kürkçü dükkanına döner sonunda. ellerinde hiç birşey kalmaz,geçen yıllarına yanarlar.
ibibikler oter otmez ordayim

genellikle, evli erkeklerin yatakta daha deneyimli, risk açısından daha güvenilir olduğu düşünülür. kısa süreli düşünülen ilişkilerde evli erkeklerin tercih edilme nedeni bunlar olabilir.
ortada bir aşk varsa, durum çok daha çetrefilli tabii.
armes
yok aşık oldum yok çok seviyorum yok evli olduğunu bilmiyordum gibi saçma sapan bahaneler ile sadece kendilerini kandırabilen kadınlardır.yaptıklarını aklayacak hiç bir şey olamaz hiç bir bahane bu günahı hafifletemez.ve malesef günümüzde bu normal bir şeymiş gibi karşılansa da kesinlikle ahlaksızlıktan başka bir şey değil.
(bkz: yuva yıkanın yuvası olmaz)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol