gottürkler

0 /
insomnia jim
ilk kez tarihte göt adini kullanarak tarih sahnesine cikmis turk devletidir bu devlet elinden gelen butun gotluk ve bilimum ibneligi yapmistir hatta efenim bunlar vatandaslar arasinda tuvaletini yapanlara alttan cubuk sokmus ,got killarini yakmis ve got uzerinde bir cok iskenceler islemistir gotturkler ellerinde geldigince got oglani dogurup savaslarda gotluk pesine dusmuslerdir bu devlet buyuk göt bukelemun kaan tarafindan kurulmustur.ayrica
gotturklerin en buyuk gotlukleri ise savas sirasinda ve sonrasinda oluleri ve savas esirlerini gotten duduklemek adli operasidir.
insomnia jim
bkzin sozluk konsepti icinde her sekilde kullanilacagini ogreten basliklardan bir tanesi.


sozlugu anlayamayan comezlere : sozlukte kelime oyunlu bir cok baslik bulunmaktadir bu sebepten dolayi da bu kelime oyunlu basliklarin orijinallerini bir yere yazmak farzdir bu yazma işi ise bkz ve gbkz gibi butonlara dusmektedir zira orijinalinin yazilmamasi kelime oyunlu basligin anlasilmamasi anlamina gelmektedir ve bu sebepten dolayi baslik anlamsiz durabilir.
ankakusu
harf oyunlu oldugu kesin, cin oldugu supheli olan söz. söyle ki, küçücük çocuk bile gokturkler dendiginde gotturkler mi? diye karsilik veriyor. sözün özü, bence komik degil bu laf. üstünde de fazla durulmamasi gerekir.

entry araciligi ile hakaret edilecegine houston araciligiyla düsüncelerin izah edilmesi daha hos olurdu. bu saçmalik üzerine bu kadar tartisilmazdi.
mitili
göt ile türk kelimelerinin yan yana kullanılmasıyla, rahatsızlık oluşturması normal olan, ama işin aslının eğlenmek ve kaynağın da kıç olmasının bilinmesi sebebiyle bu rahatsızlığın kısa sürmesi, akabinde hoş görülü yaklaşılması ve olayın büyütülmemesi gerektiğine inandığım, bu sebeple sol frame’de bulunan diğer başlıklardan farkı kalmayan başlık.
ankakusu
bende çagrisimima kulak vererek bir gotkurtler basligini açsam ne olurdu acaba... irkçi olurdum hemen degil mi?.. benim yaptigim komik olmazdi, sebeklik olmazdi irkcilik olurdu...

aman aman herkes üzerime çullanirdi. düsündümde...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol