otobüste krolara yer veren bayan modeli

sumpago
bir bayanın kronun sağa sola ve hatta oturan bayana sarkması durumunda çevresindeki bayanları ve kendisini koruma amaçlı yapabileceği davranıştır.küfreder gibi yer verirken
(bkz: geç sen şöyle otur) dersiniz.
defrost
aklı başında hür ve zeki bir bayanın yapabileceği eylemdir. zira ayakta dursa ona buna sarkıntılık yapabilir, sağa sola sürtebilir, insanları rahatsız edebilir. en azından yer verilir ve diğer insanlar kurtarılır.
deepblack
ya bu hatun kişi çok çirkindir yüzüne bile bakılmayacak durumdadır bu yüzden erkek tavlamak için bunu yapmıştır ya da aklından şüphe ettiğimiz tiplerdendir.
dersaadet
eğer bayanın yanındaki koltuk boş ise ve kıro kişisi o boş koltuğa oturmaya teşebbüs etmişse, kalkıp "buyrun siz iki koltuğa birden rahat rahat yayılın" diyerek zaruri bi nezaket!! gösterilebilir.
el menzile beynel menzileteyn
taciz potansiyeli bulunan fortcu kroyu oturtarak etkisiz hale getirmek icin fedakarlik eden kadin modelidir..ekmegine kan dogradigi kronun sert bakislarini goze alarak yapar bunu..otobuste ikinci bir fortcu kronun bulunmamasi temennisiyle kendisine esenlikler dileriz..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol