selektor yaparak kız tavlamaya çalışan hoduk

nihilist
bu eylem tam bir avcı eylemidir aslında. dogadan gelen dogal bir yoldur, tahmin ettiginiz uzere gayet hayvana ait bir eylemdir, hayvan olarak insan tanımlaması icerisinde yer alabilecek olaydır. tavsan avı ile aynı menseyden gelir. bilenler bilir, yasaklanmıs kesin tavsan avı metoduna gore, avcı pikapa atlar pikapa fener yerlestirilir ve kopek salınır. kopek tavsanları huylandırıp soteden kaldırır yardımcı, far ile tavsanı kor edip avcı vurur. aynı sekilde kadın kisiside ani bir selektor yani farlama ile sasırtılarak avlanabilir, inanıs bu yondedir, uzmanlar dısında denenmesi hos sonuclar dogurmayabilir, iste uzman olamyan kisinin bu metodu uygulaması yolu ile kisi bu sınıfa girer, uzman biri yaparsa avcı olur uzamn olmayan kisisi yaparsa hoduk olur, sapla uzum’u ayırmak gibi bir hede, yada fazla zorlamamak lazım...
darklord
bu hödüğü 12 saat sopalamakla yetinmeyip ertesi gün 15 saat daha sopalamak, bir ertesi gün 18 saat daha sopalamak, ve bir ertesi gün 21 saat daha sopalanacağını sandırmak fakat o gün sopalamayıp psikolojisini allak bullak etmek caizdir.
van ness
çoğul manada kullanımı daha makbüldür. genelde bu hödükler eski model doğan görünümlü şahinin içine 5+1 taktiğiyle otururlar. akşamı sabahı yılbaşısı aybaşısı olmaz bunların. durak altı köprü altında gördükleri bağyanlara sellektörü sallarlar. darklord dayak atma kanunlarına tabi edilirler akabinde başka hödük(ler) gelecek, bizzatihi bu hödüklerin analarına bacılarına ve avratlarına sellektör yapacaklardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol