call of duty 2

1810
call of duty serisinin ikinci oyunu..
ingiliz, amerikan ve rus askerlerinin gözünden oynadığınız bu oyunda da hikaye 2. dünya savaşı içinde geçiyor.. nerde nazi, indir yere..

ilk oyuna göre artan kalite, grafiklerin daha bi güzelleşmesi, dehşet oynanabilirlik ve ince ayrıntılar sayesinde tadına doyum olmayan bir oyundur..

lan partilerin standart oyunlarındandır..
revenant
call of duty oyunundan farkı boldur.grafik,daha geniş haritalar,ses efektleri vs.ayrıca single oyunu bitirmeden online savaş meydanlarında cenk ettiğim oyundur.online oyunu kota düşmanıdır diyebilirim.bulaşıcı bir hastalık sayılabilir.1 aydır server server dolaşıp bi ara beni üstüste 4 kez öldüren nicki arıyorum hala.
westkhan
bütün bölümlerini ezberlediğim farklı seviyelerde en az beş kere bitirdiğim ilk oyununuda bütün ek pkaetleriyle bitirdiğim hatta uzamanıyım diyebileceğim oyun.
sepulturk
mp modu kesinlikle sınav dönemlerinde tercih edilmemelidir. aksi takdirde okulun uzama ihtimali kuvvetle muhtemeldir. ayrıca ilk oyundan sonra bu oyunda araçlarda eklenmiştir oyuna. piyadeler ve tanklar arasındaki güç dağılımı mükemmele yakındır.
independence
olmasi gerektigi gibi olan oyunlardan.oynayabilmek icin oncelikle saglam bir makineye(i$lemci, ekran karti, bir hayli bo$ hdd ve bol bol ram) ve uykusuz kalmaya ali$kin bir bunyeye ihtiyac var.tum bunlara sahipseniz kesinlikle cok keyif alacaksiniz.
independence
hem uzu suruyor hem de bittigi zaman yeniden oynanmasi bunaltmiyor.yapay zekasi cok iyi oyunun.sadece sizin karakteriniz gidip herkesi oldurup digerlerinin izlemesi diye bir $ey sozkonusu degil.size arkadan sinsice yakla$an du$man da ekip arkada$lariniz tarafindan olduruluyor.bo$ zamanlarin en buyuk ilaci.
independence
davis isminde bir eleman var burda, asker mi $amar oglani mi belli degil.sanirsin ki davis olmasa koca ordu coktu bitti viran oldu.davis ucaklar geliyor ko$ onlari du$ur, davis aha du$man onumuzde hemen sis bombasi at, davis ke$kin ni$ancisin sen soldaki binanin dorduncu katinda snipervar olduruver canim onu hadi, davis bugun cok yoruldum sirtimi bi ovuver.

oeah ama.tum oyun bi davis’in uzerinde donuyor, ordugun diger askerleri de yaslami$lar sirtlarini davis’e maymun ettiler garibimi.

ayiptir vallahi.
bari
iki yıldır kesintisiz oynadığım online oyundur. büyük bir online oyuncu potansiyeli olmasına karşın hala türkiye’de belli başlı organizatörlerin hala ilgisini çekemediği kanaatindeyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol