2007 için kehanetler

independence
recep tayyip erdogan genel secimlerde meclisde sandalye dahi bulamayacak, siyaseti birakip koy muhtari olacak.

olasi marmara depremi olmayacak, hatta dunyanin hicbir yerinde deprem olmayacak, venus gezegeninde meydana gelecek olan 9,2 olceginde depremle venuslu hatunlarin hepsi uzay gemileri ile dunyaya gelecekler.oh$.

bilgi sozluk daha bir uluslararasi olacak, vatikana kadar ula$ip papa’nin kafasina incil firlatacak.

independence evlenecek, bo$anacak, evlenecek, bo$anacak, evlenecej, bo$anacak, bakti ki olacak gibi degil bir metres tutup dost hayati ya$ayacak.

suleyman demirel recep tayyip erdogan’in muhtar olarak atandigi koyde koy korucusu olacak, koyu koruyacak ma$allah!

necmettin erbakan kendini bilime verecek, mikrobiyoloji konusunda atilimlar yapacak, uzerinde allah yazan tek hucreli bir ya$am formu ke$fedecek, time dergisine kapak olacak.

icraatlarimiz bunlarla sinirli kalmayacak.
chamomile
gülşen, tesettüre girecek. hülya avşar, orta halli bir adamla evlilik yapacak. seda sayan, ’nihat doğan ile dünya ahiret kardeşiz’ açıklamasında bulunacak. gönül yazar gerçek yaşını açıklayacak. bülent ersoy türkçe’yi doğru düzgün kullanacak. ibrahim tatlıses eğitimin gerekliliği üzerine bir tez yazacak. yeşim salkım manastıra kapanacak.
urban f
doğudan başlayarak türkiye de depremler olacak ve bu depremlerdeki can kaybımız trafik kazalarındakinden çok çok daha az olacak
karadenizde bizim sınırlarımızda ama haritalarda görünememiş bir adadan önce doğalgaz sonra petrol çıkacak ve türkiye abad olacak
istanbul da her sokağın başına açılan karınca yuvası gibi şehri saran bir metro sistemi kurulacak ve minibüsler yok olacak
ve bilgi sozlugu sessizce takip eden reha muhtar nikini açıklayarak sozlugu medyatik yapacak ,tüm kanalların ana haberlerinde reha ya muhteşem oy verenler eksi verenleri döver tarzı haberler yapılacaktır
tiryaki
.afganistan yıllardır büyük bir itinayla sürdürmüş olduğu başarılı turizm politikalarının meyvelerini almaya başlayacak.2007’nin turizm şampiyonu afgansitan olacak.

.avea reklamındaki insancıklar oh be yerine ’’ilallah ’’edecek.
(bkz: illallah)

.ab ,geciktirici ile bize girecek.şebnem’in bekaret raporu delinecek.insanlık oh be ’’ diye haykıracak.

.çölde mahsur kalan bir kutup ayısı ,aralarında piyangodan amorti bile tutturamayanlarında bulunduğu bir grup bedevi tarafından domaltılıp,si.ilecek.

.kendisini yoğun kaş ağrılarıyla gösteren yeni bir salgın hastalık tüm dünyayı etkisi altına alacak.kuşum aydın bu hastalıktan en az etkilenen kişi olarak bu konudaki tecrübelerini halkla paylaşacak.

.japonlar ve çinliler bu sene bir bok icad edemeyecek.uslu uslu yerinda oturacak.

.seri eksi oy veren ibne,uzun süredir üzerinde çalıştığı;tüm dünyadaki suserlara otomatik berbat oyu veren bir cihazın seri üretimine başlayacak.

.melih gökçek ankara’ya yapmayı planladığı deniz ihalesine fesat karıştıracak.atlas okyanusu ihaleyi alacak.gemiler karadan bir kez daha yürütülecek.

.chemical brothers;saddam ve hitler dirilcek,mezarlarında yapımını tamamladıkalrı yahudisavar’i piyasaya sunacak.

.telefonlar bu sene spor yapmayacak,bol bol dinlenecek.

(bkz: 2007 ye özel iğrenç espriler)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol