msn i motor olmuş kişiler

swastika
herkesin birbirinin "hotmail" adresini bir yerlerden görerek eklemesi sonucunda tanımadığın kişilerle de konuşmak zorunda kaldığın bir hadise ve bu hadiseyi yaşayan kişilere verilen ad.
scapegoat
msn in motor olmasi kötüdür insana kendisini motor gibi hissettirir,tanimadigin yüzlerce kisi vardir listende ama bunlar adresini nereden aldi,seni nereden taniyor bilmiyorsundur,sizofreniye,paranoyaya yol açar,yeni tanisdiginiz kisilere karsi obsesif kompulsif yaklasimler sergileyebilirsiniz.
capt it all
şimdi bu motorları ayrı ayrı alt başlıklarda incelememek de olmaz;

1- msn i pancar motoru olmuş kişiler:
bunlar çok tehlikelidirler. erkek ise ibne, bayan ise lezo olabilirler. edinilen her msn adresini ekler, pancar motoru gibi diğer taraftan çıkartırlar. [silerler yani]

2- msn i uçak motoru olmuş kişiler:
bunalr msn de çok hızlı konuşurlar. karşıdaki adam cevap vermiş vermemiş, umrlarında değildir. özgüvenleri tavan yapmıştır.

3- msn i ferrari motoru olmuş kişiler:
tikky olma ihtimalleri yüksektir. msn resimlerine ferrari, porşe, en kötü bmw ile çektirdikleri resimleri koyarlar. puştturlar.

4- msn i grafik motoru olmuş kişiler:
msn leri açıktır ama oyun oynuyorlardır ibneler.

daha gider bu da, bir ucu benim götüme de dayanıyor, yazmıyorum..
capt it all
5- msn i arama motoru olmuş kişiler:
bunlar otu boku arayan insanlardır.bir şey yazarsınız, yazdıklarınızın içinde derin anlamlar aralar. çok geç cevap verir ibneler. konuşmaya değmez.

6-msn i elektrik motoru olmuş kişiler:
bunlar da her naneyi döndürür. [hatırlayın, bobin, elektromanyetik, dönme...] iki satır bir şey yazarsınız, evirir çevirir, döndürür lafı size sokar. bunlarla konuştuğunuzda çarpılırsınız adeta. süper insanlardır. iyi ayar verirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol