atilim üniversitesi

niphrendil
atılım üniversitesi 1996 ankara’da atılım vakfı tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. kampüsü ankara incekte mog yerleşkesi kızılcaşar köyü’ndedir. eğitim dili ingilizcedir. mühendislik, fen-edebiyat, işletme ve hukuk fakülteleri mevcutdur. türkiyedeki az sayıdaki mekatronik mühendisliği bölümlerinden biri de bu üniversitedir.

http://www.atilim.edu.tr
sheepmip
ankarada en ucuz eğitimi vermez aksine bu sene 8500$ dır eğitim öğretim ücreti. incekte yer almakta olup okula ilk başladığında öfff atılımmı gitmem yaaa tepkileri verilsede bir sene sonra okul sevilir. küçüktür herkes birbirini tanır. aşırı zengin insanlar vardır okuyan. fen edebiyat kantininde oturan kızlarda siyah saç doğallık ön planda olurken işletme kantinine çıktığınızda ( çıktığınızda denir çünkü işletme binası ve kantini kocammaaan bi yokuşun üstündedir) sarı saçlı cosmo kızları etrafınızı çevreler

küçük bilkentte denir. yeni bi araba alan 3 kmlik kampüste 50 tur atar bi aşaağııı bi yukarrııı. o gün herkes görür onu
sheepmip
atılım üniversitesi 7. bahar şenlikleri 17 18 mayıs tarihlerinde. 17 mayısta özgün 18 mayısta ise sertab erener katılmaktaymış.
zenana
bilkentten sonra ankara nın en pahalı 2. vakıf okuludur.ilk gidildiğinde bu ne lan lise tadında etkisi bıraksa da sonraları sevilmesi hatta arkadaş ortamı sayesinde vazgeçilememesi mümkündür.burslu okuyanlar için tam bi kabustur yalnız arada bi tane çıkabilmesi muhtemel cins hoca yüzünden tüm hayatınız cehenneme dönebilir bursunuzu anında kaybedebilirsiniz.hocaları genelde hacettepe,odtu ya da yurtdışı menşeylidir ve öğretim kalitesi sanılanın baya bi üstündedir.erasmus sayesinde okulda fellik fellik gezen danimarkalı,finlandiyalı ya da zenci bireyleri görmek mümkündür ayrı bi tat katar.
rothkan
ilk girilen öss sınavında yazılabilen fakat yıllık ucreti goruldukten sonra sınavdan sogumamiza neden olabilecek üniversitedir.
zenana
transcript almak ise 2 ytl dir.gelecek sene fen edebiyat fakültesinde kantin fiyatlarının protesto edlimesi muhtemel üniversitedir ayrıca.
kyrlanas
malzeme mühendisliği ders programına bu sene itibariyle yeni dersler koymuş, üçüncü sınıfa geçen öğrencilerini "ne bok yiycez" biz diye kara kara düşündüren, bu sene güzel sanatlar,mimarlık ve tasarım bölümlerini açan,mühendislik binasının yanına yeni binasını diken okuldur.
ucurulan yazar
ticarethane olmayan, para bayilmaniza ragmen sinif gecemediginiz, okumayla ilgilenirseniz, kendinizi gelistirebileceginiz universtedir. ogrencilerini en cok sikan seyler ise bilmeden, etmeden bok atan insanlar ve atilim da okuyup ben burayi sevmedim, nefret ediyorum tarzi artislik yaklasimlarda bulunan fikir sahipleridir.
aello
odtü koleji ve benzeli liselerde özellikle notları düşük öğrencilere, öğretmenler tarafından "yakıştırılan" üniversite. zira, söylenenlere göre buranın bilkentten tek farklı kolayca geçilebiliyor olması imiş . gidip görmediğim, okumadığım için şahsi görüşlerimi veremiyorum, ancak hakkında böyle deniyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol