bilgi tarikat

independence
bilgi sozluk icerisinde kendisine yer bulmu$, sozlukteki resmi olmayan cemaati bunyesinde barindiran, $eyhligini benim yaptigim tarikattir bu.her ayin muhtelif gunlerinde bir araya gelinip hu cekilir, zikir yapilir sonra da icmeye gidilir.aylik programimiz bu $ekilde i$lemektedir.cemaate katilmak isteyenler bana houston yolu ile ula$abilirler.katilacak muritlerde aranan ozellikler 25 ya$ini gecmemi$, sari$in ve ye$il gozlu olmalaridir.her ne kadar cinsiyet ayrimi gibi bir $ey soz konusu degilse bile erkek yazarlarimizin mesaj atmamalari houstonumun gereksiz yere dolmamasi acisindan onemle rica olunur.

allahu ekber!
independence
moderatorlerimizin tarikat icerisindeki gorevleri, tarikatimiza murit saglamaktir.kimi zaman yanilip biyikli sakalli adamlari da murit olarak getirdikleri oluyor ama $ukurler olsun rabbima erken farkedip gereken onlemi aliyoruz(sozluk accountlarini iptal edip bir de arkalarindan bok atmak gibi).
brahma
erkek yazarların tarikata iyi görünebilmek, onlarla ters düşmemek için sarışın yeşil gözlü kişileri sözlüğe kayıt ettirdiği dedikodusu kulaktan kulağa yayılıyor.
darklord
tarikata ilk girdiğim dönemlerde çok küçük ve cahil bir insan evladıydım. o dönemler independence`in muridlerini toplayıp vaaz verdiği salona bizi asla almazlardı. bizler başka odalarda bazı konularda eğitilir ve independence`in konuşma yaptığı salona alınacağımız günü iple çekerdik. tarikatın kilit isimlerinden olan ve her daim saygı ile andığımız rahmetli goetica hazretlerini bir gün rüyamda gördüm ve bana şöyle dedi " oğlum darklord ben ak sakallı goetica`yım bu sıcakta sakal hiç çekilmiyor koş bana bir permatik kap gel" ben ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırmış bir şekilde uyanmıştım.

o gün dergahta bunun ilahi bir mesaj olabileceğini düşünerek şeyh independence`nin huzuruna çıkmaya karar verdim. dergahta şeyh hazretlerinin vaaz vermediği zamanlarda her daim bulunduğu küçük mütevazi bir odası vardı o odaya bırakın elini kolunu sallayarak girmek, yaklaşmak bile mümkün değildi ancak ne hikmetse o gün ortalıklarda kimse yoktu ve odaya yaklaştığımda içerde bazı sesler duymaya başladım ve gayrı ihtiyarı konuşulanlara tanık olmak zorunda kaldım.

içerdeki kişi ve kişilerin kim olduğunu söylemek bir ihanetten ibaret olacağı için söylemekten kaçınıyorum ancak son duyduğum cümle "sus ve yalamaya devam et" idi. evet evet independence ve tarikatin önde gelen isimleri odada birilerine birşeyler yalattırıyordu. çok korkmuştum...

bir ara uzun bir sessizlikten sonra kapı büyük bir hışımla açıldı, karşımda dev cüssesi ile ithilquessir duruyordu "gel lan buraya" demesi ve kolumdan tutup beni odanın ortasına fırlatması bir olmuştu. ve ben bundan sonraki hayatımı ibne olarak geçireceğim bir sürecin başındaydım.

kısacası dostlar sosyal mesajım şu yöndedir. bu tarikat ibnelikten ibarettir, bu yaşadıklarım türk toplumuna ve tüm evlat sahibi anne ve babalara ibret olsun. çocuklarınıza sahip çıkın! kısacası ben ettim siz etmeyin. o değilde ayakta entry yazmak ne zormuş lan malum oturamıyorum çok acıyo...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol