seri anket başlığı dolduran ibne

creepingdeath
bunlar ayar yese uslanmaz kötü söz söylense sallamaz oldukça dombili,her sözlüğün olmassa olmazları olan kimselerdir.asıl amaç ülen burası sözlük kol gibi anket yapıyonuz ben bu işlerde tecrübeliyim hemen çökerim tepenize gibi gözüksede bazısı neden yazdığını,ne amaca hizmet ettiğini bile bilmez.amacı en fazla dikkat çekebilmektir.


aslında çok da fazla üzerinde durulmaması sağlık açısından faydalı olup görüldükleri yerde entrynizle birlikte depara kalkmak en yerinde olan davranış olacaktır.gerçi siz kaçsanızda onlar kovalamaya devam edecektir.kabus gibi hangi başlığa uzansanız bunlardan en az 2 tanesi sizin birşeyler yazmanız için hazır vaziyettedir.görevlerini tamamladıktan sonra suratlarında otobüste yaşlılara yer veren türk gencinin takındığı surat ifadesi ile bir sigara yakmak onlar için 10 gün oruç tuttuktan sonra yenen yemekle eşdeğerdir.


onun için ey sevgili bilgiçler fazla takmayın bırakın kendi hallerine hem tıp henüz onların derdine deva olacak kadar gelişmedi.

redcrow
sanırım ben bu tanıma uyuyorum.sık sık yaptığım bi hadise değil ama başlayınca duramıyorum.ne biliyim işte seviyorum.ibne değilim ama ne biliyim...

- o ibne benim.
+ hayır benim..

edit: bak şimdi milet cevabi siktir git olan sorular diye bir başlık dolduruyo.
şimdi ben seriye bağlamıyımda neye bağlıyım?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol