güzel kızların çirkin erkeklerle birlikte olmaları

0 /
huni delisi
aşırı güzelliğin yan etki olarak göz hastalıklarına yol açabilmesi ihtimali çok zayıf olduğundandır ki zevkler ve renkler tartışılmaz.
triceratops
güzel kızlar çirkin erkeklerle çıkıyorsa anlayın ki parası için çıkıyordur.bunun başka açıklaması yoktur.ya da çocuk o kadar çirkin değildir de onu çirkin diye tanımlayan arkadaşın kıskançlik krizlerine girdiği de söylenebilir bu durumda.
artemisia
para için çıkıyordur yoksa karakterin, zekasının, huyunun, davranışlarının, ortak zevk uyumunun, hayat görüşünün, sadakatın, kültürün ne önemi var, değil mi efendim, hmm paradır...
toshio
gönül bu ota da konar boka da. çirkin kızların güzel erkeklerle çıkması durumu oluştuğunda da sokakta yanından geçerken "gül gibi çocuk yazık olmuş" diye tepki verdiğim de çok olur.
fasa fiso
kendini yakisikli sayan erkegin, hoslandigi kizin baska biriyle cikmasi sonucu olusan bir nevi kedi, uzanilamayan ciger ve o cigere sahip olan kasap uclemesi.
totik
yine çirkin ya da kızda gözü kalmış erkeklerin uydurmasıdır. güzellik göreceli olduğundan kız güzel olmayabilir erkekte çirkin değildir belki sadece kıskanılıyordur.


edit: üsteki entrylerle aynımı olmuş ne. bir kerelik idare edin beni.
armour
güzel kızlar çirkin erkeklerle birlikte olmaz; çirkin erkekler işini bilirse güzel kızlarla birlikte olur. işini bilmekte neyse artık.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol