tuvalette deterjan kutusunun uzerindekileri okumak

goetica
öncelikle tuvaletteyken deterjan kutusunun uzerindeki yazıları okumak olan lakin 50 karakter sınırına takılan bir ba$lıktır bu.

türk insanın vazgeçilmez eylemi olan tuvalette bir $eyler okumak eyleminin bir üst düzeyidir.
tuvalette okunacak dergi gazete reklam bro$ur ıvır zıvır pok püsür vs. bulunamadığı zaman itinayla gerçekle$tirilen eylemdir.

ha birey bunu istemezse tuvalet fayanslarını saymak veya tuvalet ta$larını bir $eylere benzetmek gibi atraksiyonlar da gerçekle$tirebilir lakin idda ediyorum ki deterjan kutusunun uzerindekileri okumak kadar bunyeye haz veremez.

insanoğlunun okuma a$kının sadece tuvalette aklına gelmesi oldukça boktan bir durumdur orası ayrı bir ba$lık konusu,bu konuya hiç girmeyelim.
myysteriouss
okumakla kalmaz kafayı da takar kişi bu yazılara, bazıları vardır minnacıktır takıntı olur kasılır ne yazıyor lan orda diye, hatta kişi dalar o yazıları okumaya adar kendisi, sanki tuvalete girme amacı buymuş gibi evet.
huni delisi
aslında devlet akıl etse de deterjan firmalarıya anlaşsa ve her kutuya bir klasik eser yazılsa dünya daha bi yaşanılası yer olmazmıydı.
diho
kabızlık çektiği anlaşılan kişidir ki tuvalette o kadar çok kalmıştırki canı sıkılıp etrafı incelemektedir.ancak tuvalette gazete de olmadığından yazı olarak sadece deterjanınki göze çarpar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol