requiem for a dream seyrettikten sonra gülebilmek

revenant
insanoğlunun yapabileceği en zor davranışlarından biridir.bunu yapabilenlere helal olsundur.takdiri haketmişlerdir.fakat bunu yapabilen duygularından yoksun bi kişi olacağı için üzülesi bi olaydır.
pinhan
basardigim durumdur. filmi izlemeden once herkes film bittikten sonra saatlerce yerimden kalkamayacagimi, hayattan kopacagimi falan soylemisti; halbuki ben filmi oyle bir arkadas grubuyla izledim ki film boyunca devam edem kikirdamalarimiz filmden sonra da devam etti. buna ragmen filmin ozunu kacirmis degiliz. hicbirimiz uyusturucuya baslamadik henuz.
angelus
herkesin her şeye aynı tepkiyi vermesi gibi bir zorunluluğu olmadığı için olağan bir durumdur. uzaylı görmüş gibi bir şey değildir. hem uzaylılar ilginç bir anatomiye sahip olduğunu nereden biliyoruz da görünce şaşırıyoruz onu da anlamış değilim, veya bugüne kadar kaç kişi bir uzaylı görmüş de şaşırmış ve bizler de bu olayı kendimize referans alarak hayret verici her durumda "uzaylı görmüş gibi şaşırmak" olayını kullanır olmuşuz bu da anlamadığım başka bir olaydır. neyse, netice itibari ile herkes her konuya farklı tepkiler verebilir. "verebilir" derken de bunun bir dikta olmadığını, sadece olabilecek bir durum olduğunu belirtmeyi muhtemel yanlış anlamalar için söylemek isterim. evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol