birden fazla sözlük accountu sahibi olmak

independence
inanilmaz derecede salakca bir davrani$.bir sozluk accountu ile insan gibi sozluk yazari olmak varken ikinci bir account acip yonetim ile saklambac oynamanin ne anlami vardir ne ben cozebildim ne de diger arkada$lar.al bir tane sozluk accountu gel efendi efendi yaz ciz payla$ birilerine faydan olsun.

benim bu durumdan cikartabilecegim tek sonuc var.

bir account bana yetmez zira ben malin onde gideniyim, nasil olsa bir gun bir yonetici benim ne derece mal oldugumu anlar ucurur ben de diger accountumla ayni malliklarima devam ederim.

e arkada$im dur bir saniye! bu durumda sana iki degil yetmi$ account olsa sozluk omrunun totali en fazla bir ay olur.account alip sacmalamak yerine kendini geli$tirmeye cali$sana once.belli ki gun gelecek elindeki tum accountlar tarih olacak.belli ki bir gun yonetim genel bir ara$tirmaya giri$ecek ve birden fazla accountu olan tum beyinsizleri bir bir yakalayarak hem kayitlarini iptal edecek, hem tum emeklerini silip atacak hem de diger insanlara afi$e edecek.

ne gerek var tum bu dolambacli yollara.bak ben de tek accountla idare ediyorum.

tatli su kurnazligi tuzlu suyla kar$ila$ana degin devam eder, orada biter.
su hayat bitsede gitsek
bunu yaparsanız.sozluk airlinesa vip salonundan alınırsınız,ucak havalanır vip bölümünde seyahatiniz baslar dısarıya bakarsınız hemcinslerinizi sürü olarak ucarken görür..
bilgisozluk-hayat yaptıgın secimlerden ibarettir.
birden fazla sozluk accountu sahibi-ait oldugum yerde olmalıyım dimi.
bilgisozluk- bu yeni bir bakıs acısı kazanman için fırsat.degerlerdır bunu.yapabilirsin.
independence
seneler gecti, bu durtu gecmedi insanlarda.

bir adam kendini tek nick ile ifade edemiyor, hemen bir baska hesap alip diger hesabina destek veriyor ve bunu o kadar salakca bir sekilde yapiyor ki, en ufak bir incelemeye bile gerek kalmaksizin bu kisilerin ayni kisiler oldugunu şak diye cozuveriyorsunuz. bu arada bu kisi iki nickle de idare edemiyor kimi zaman, kalkip baska nickler de aliyor. son ornegini 20 dakika kadar once 4 nickle birden yasadik, hepsi ucuruldu gitti selametle.

sonuc?

bunca ay sozluge vermis oldugu iyi ya da kotu emekleri de heba oldu.

degdi mi?

bugun degilse bile yarin anlasilir bu yaptiginiz, olan sizin emeklerinize olur benden soylemesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol