lost un insanları asosyalleştirmesi

sepulturk
lost’un oldugu gün çoğu üniversite öğrencisinin işi gücü bırakıp o diziye kitlenmesidir. ne dışarı çıkılır ne başka bişe. dizi bittikten sonra da diziyi tartışanlar olduğu söylenir. hadi dizinin oldugu günü geçtik normaldir insanlar bi gece tv izleyebilir ama bir de bu dizinin bütün bölümlerini dvd’den oturup durmaksızın izleyenler vardır ki işte asıl sopalık olanlar onlardır. günlerce dur durak bilmeksizin dizi izlerler ve sonuçta ben ve benim gibileri çıldırtırlar.
bkz. #425939
myysteriouss
uzun süreli değildir, paniğe gerek yoktur, geçicidir. lost’u izlemeyenlerden o ne ya, geçin bu işleri, 2 günde sezon mu bitirilirmiş gibi sözler duyulabilir ama izlemeden yorum yapmak ne kadar doğrudur bilinmez. evet lost’a başlayan çoğu kişi hatta herkes, bir süre ortadan yok olur istem dışıdır, sonuçta her bölüm ayrı bir heyecandır ve kişi merak eder nolacağını, böyle de devam eder bu süreç ama zaten bir ayda üç sezon lost izleyene rastlanmaz, bir olmadı iki haftada en fazla biter ve kişi normal hayatına geri döner, sosyalse sosyal olur, zaten asosyal ise öyle de kalır.
valin
son iki gündür içinde bulunduğum durumu özetliyo sanırım bu başlık bende bunun üzerine yazabileceğim bi başlık arıyordum cuk oturdu.lost insanların uyku düzenini de bozuyo 3 gündür uyumuyorum "ulan mal uyusana" diyenler vardır ama izleyenler bilir uyunmuyo.ulan az sora nolcak, bu herif ne ayak, ulan şunda bi numara var ama çözecem inşallah diye diye büyük bir paranoya halinde geceleri sabah ediyoruz.e işimiz gücümüz var haliyle uyuyamıyoruz.

(bkz: sozluk bana ninni söyle lan allahsız)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol