hackerana

aloha haleluya
expert bilgisayar tarafından yazılmış bir oyun, ayrıca oyunun kahramanıda aynı ismi paylaşmaktadır. oyunu bilgisayarınıza yükleyip, kolayca bitiriyor ve puanınızı sisteme gönderiyorsunuz, çekilişten sonra çeşitli ödüller kazanmaya hak kazanılıyor..
==spoiler==
bir banka sahibinin banka hesabı kimliği belirsiz bir hacker tarafından ele geçirilir, önce uydudan izsürücünün adresini takip edebilmek için uydunun "kilit sistemi" basit bir oyunla kırılıyor, ardından motora atlanıp izsürücünün ikamet ettiği karafvana doğru yola çıkıyoruz fakat iz sürücü bizim geldiğimizi sezmiş ve yola adamlarını serpiştirmiş önce motoracer tarzı bir sürüş ardından mario havasında bir oyun ile oyunu bitiriyoruz. en sonunda izsürücü isimli hackerin aslında hacker olduğu ve uydunun kilit sistemini kırmamız ile uyduyu kendi amaçlarına kullanmaya başladığı ortaya çıkıyor. yakalandığını gören hacker bilgisayarından kanıtları silmeye çalışır.. saçmasapan başka bir platform oyununu tamamladığımızda silme işlemi iptal olur ve hacker ana polise haber verip olay yerinden ayrılır...
akşam evine giden hacker ana gelen mail ile dumur olur.. izsürücü tarafından "şaşırdın dimi kız?" gibi başlıklı bir mail gelir.. ve oyunun 2.sinin yazılıcağı bize belirtilir..
ayrıca süper anlattım..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol