14 aralık 2006 bayer leverküşen beşiktaş maçı

grafolog
inşallah bir türk takımı klasiği olmaz da 90. dakikada gol yiyip elenmez beşiktaş.

ekleme: entry den 3 dk sonra penaltı verdi hakem.

ikinci ekleme: gol oldu... ben 90. dakika demiştim, 76 da geldi gol.

üçüncü ekleme: iyi ki bir entry yazdık... 12 dakikada ikinci gol geldi.

dördünce ekleme: 90. dakikada penaltıdan gol attı beşiktaş. bir gol daha lazım hala.

beşinci ve son ekleme: maç 2-1 sonuçlanmış ve beşiktaş uefa’ya veda etmiştir.
ankakusu
besiktas defansinin ilk yari ayni tas ayni hamam oldugu mactir. ilk 20 dakikada maci bitirebilirdi leverkusen. koray avci mudaheleleriyle guiaro ronaldoyu hatirlatti. ibrahim toraman, yerinde oynatilmadigi icin belkide, cok kotuydu. ali tandogan ve deli ibrahim, ki ozellikle deli, yine cok iyiydi.
ricardinho gercekten takima iyice uyum sagladi hatta futboluyla takimada canlilik kazandirdi. yonetim ricardinho’yu almak ile iyi bir hamle yapmis gibi gorunuyor. vedran runje pek ahim, sahim bir kalecilik yapmamistir. uzerine gelen toplari karsilamis, zor toplariysa tutmayi, kontrol altina almayi, bir turlu basaramamistir.

bobo ise agir davranmasi ve pozisyon harcamasi ile cildirtmistir adami. evet bobo, senin sadece adin guzel. besiktas’a saglam bir forvet lazim. nobre, bobo ikilisinden birinin sutlanmasi gerek.
van ness
leverkusen in turu ikinci yarıya bıraktığı maç oldu maalesef ilk yarıda çok kaçırdılar. yazık oldu beşiktaş a. keşke bükreş maçını alsalardı bu kadar kolay maç verilir mi diye isyan ediyor şimdi insan.
capt it all
bir takımımızın daha avrupa liglerinden elendiği maç olmuştur. biz hala oturup, fenerbahçe karşısında yunanistan takımını desteklemeyi tartışalım. elin gavuru da gafletimizden faydalansın. ülke puanı yerle bir olsun. ligimizin kalitesi her geçen gün düşsün. ne güzel, benim takımım devam ediyor avrupada mücadelesine bana ne ki? iyi ki elenmiş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol