cezmi ersöz yazısıni sevgiliye mektup diye vermek

imgoindeeperunderground
cezmi ersöz abinin her yazısı bir sevgiliye olduğundan, genelde de iç paralayıcı, en duygusalından cümleler ile bezenmiş, yazanı "zeki olduğu kadar da duygusal da" gösterecek türde olduğundan , şizofren aşka mektup vb. yazılar tam da sevgiliye mektup diye verilebilecek türdedir.
lakin bunu yaparken o sevgilinin eskiden cezmi ersöz okuyup okumadığı bir şekilde öğrenilmelidir.
nitekim başıma geldi, aynen bahsettiğim yazı bana mektup diye geldi. çok uzun zamandır cezmi ersöz okumadığım ve içime gir ama sigaranı söndürme’den beri hiç bir kitabını da elime almadığım için başta anlamadım ve çok etkilendim. "vay be dedim, yazar olsa olur yani ne yetenek varmış herifte".. sonra bir kere daha okudum, altında eski sevgilinin imzası olan yazıyı ve cümleler, yazılış tarzı fena tanıdık geldi.. "cezmi ersöz gibi yazmışsın" dedim, nitekim bendeniz cezmi ersöz gibi yazabilme rehberi hazırlayabilecek kadar konuya vakıf bir insandım, o da bana "buaralar çok okudum, etkisinde kalmışımdır" dedi. buna da inanacaktım ama onun yerine google’a girdim ve ayazda iki yürek yazdım.. çat diye çıktı cezmi ersöz diye.
insan bilemiyor gururlansın mı "ulan yine tanıdım" diye, sinirlensin mi "pezevenk kendi yazım diye gitti başkasının yazısını verdi" diye.. ben de bilemedim. kendisine cezmi’nin internetteki yazısını gönderip tebrik etmekle yetindim.

velhasıl, cezmi ersöz yazısını sevgiliye mektup diye vermek;
1. tehlikelidir
2. hoş değildir
elma sekeriiii
kendi yazsa daha bi güzel ve anlamlı olur. cezmi ersöz’ün dü$üncelerini yogunla$tırıp yönlendirdigi insan farklı biri sonucta. bunun getirilip bana verilmesi kadar a$agılayıcı bir $ey yoktur sanırım.

2 çift söz edemeyecekse ondan sevgili olur mu hiç? olsa olsa öküz olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol