yeni kelebek olmuş bir tırtılın ilk günü

0 /
angelus
efendim uzun bir zaman boyunca herkesin nefret ile baktığı, iğrenç görünümlü ve tırtıl gibi saçma bir isme sahip olan hayvanın doğası gereği bir takım fiziki değişikliğe uğraması ve bu değişikliğin neticesinde adım attığı yeni ve tüm canlıların güzelliğine imrenerek baktığı hayatına kelebek adı altında başladığı gündür.
tabii tüm bu söylediklerim görecelidir, hayvan belki tırtıl olmaktan memnundu, kelebek vücuduna kavuşunca kendini ibne gibi de hisetmesi mümkündür, bilemeyiz şu noktada.
armes
sevgili günlük aklına gelir miydi hiç çirkin sevimsiz bir şey iken bir sabah afete dönüşeceğim.ama malesef her güzel şey gibi bu da kısa sürecek üç gün bilemedin beş gün.ama bilirsin bir kelebek atasözü derken tırtıl olarak on yıl sürüneceğime kelebek olur üç gün uçarım daha iyi.
rdm
ya$ayacağı ilk gün hakkında fikir sahibi olmak için sözlüğe girip, ilgili ba$lıktaki her entry okuduktan sonra "vay be! bana bak" cümleleriyle geçirilen gün.
nerobianco
sevgili günlük;

bu sabah dünyaya geldim kanatlarım filan şahane ama kimse yok etrafımda sanırım öğlen ergenliğe girip akşam tanımadığım birisiyle evlenip gece öleceğim bir daha yazamam heralde kendine iyi bak günlük..
matrax
-ulan kozanın içinde ne güzel ekmek elden, su göldendi.24 saat sonra öleceğini bilmek kadar lanet bir şey olamaz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol