kullanılmış tuvalet kağıdıni klozetin içine atmak

angelus
bir takım ihtiyaçların giderilmesi için kullanılan ve ismine tuvalet denilen bölgede o ihtiyaçlarını gideren ve iş temizlik aşamasını geçtikten sonra "aman ya bişey olmaz nasıl olsa" diyip o kullanılmış tuvalet kağıdını asıl atılması gereken kutunun içine atmak yerine klozetin içine atan ve bunu devamlı tekrarlıyarak bir süre sonra o tuvaleti kullanılamayacak duruma getirmek adına geliştirilmiş olan bir yöntemdir.
demek ki neymiş; böyle koskoca plazalarda felan çalışarak birey adam olmuyormuş.
ithilquessir
sifondaki su basinci ve borularin yari capinin genisligi uygun oldugu surece son derece normal olan eylem.

belki cok cevre duyarlisi biri icin o kagitlar toplanilip geri donusume verilebilir ama... yok yok, yine de saniter terminasyon en iyisidir bu kagitlar icin.
klapacius
düzen baştan bozuk dense yeridir dedirtecek durumdur,eylemdir,vs.dir.
zira şöyle düşünmek lazımdır,türkiye’de umumi tuvalet bilinci halen gelişmemiş insanların olduğunu düşünürsek tuvalet kağıdığının kullandıktan sonra klozete atılmasını yadırgamamız, öte yandan yine tuvalet bilinci halen gelişmemiş insanların olduğunu düşünürsek, bu tuvaletlerin temiz bırakılmaması asabiyle kişinin kendini hijyen altına almak amacı ile klozetin içini tuvalet kağıdı ile doldurmasını da anlayışla karşılamamız gerekir.
ice berg
bizim ülkemizde düşüncesizlik olarak adlandırılabilecek ancak thailand da anlam verilemeyecek harekettir.keza orada klozetin ne musluğu vardır ne de kenarda bir tuvalet kağıdı ( otel odaları ve evler için geçerli ).adamlar meğer tuvaletten sonra hemen duş alıyorlarmış.şimdi düşünün housekeeper in şaşkınlığını:
-bu ne yahu tuvaletin içindeki.yahu bildiğimiz kağıt değil mi bu ? ne yapmış ki bununla,elimi sokup alamam da ben onu şimdi.aa havlular da kupkuru kullanmamış.öff şu türkler de ne pis insanlarmış.

kültür çatışması bu olsa gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol