hüseyin hatemi

tombik
istanbul üniversitesi hukuk fakültesinde medeni hukuk hocası idi yakın zamana kadar.ancak yaşı sebebiyle emekli olmak zorunda kalmıştır.yavas ve kendisine has tonlamalarıyla dikkat çekmiştir.kedilere olan sevgisi büyüktür,okuldaki odasında bile birkaç kedi beslemekteydi.hümanist yapısıyla her zaman öğrencilerin sevgisini kazanan büyük bir insandır.23 aralık 2005 tarihinde hukuk fakültesinde ki 1 nolu anfide veda dersini yapmış bulunmaktadır.neredeyse 2 kuşaga prof olarak ders anlatmış olan hatemi hocaya deneyim ve birikiminden dolayı bütün öğrencileri hayrandır.
independence
bilgisine birikimine inanilmaz saygi duydugum bir adamdir kendisi. ancak ote yandan uyumak icin de ilac gibidir, 10 dakika bu adami dinle ister istemez oldugun yere kivrilip uyursun, oyle bir konu$ma tarzi vardir, kisik sesle, kelimelerin uzerine minik minik basarak. tasvir etmeye cali$irken bile uykum geldi i$te buyur.
samparadasalata
kökeni, iran’daki hatemi ailesine dayanır. vakıflar hukuku uzmanıdır. tek yumurta ikiz hüsrev hatemi, kendisinden bir kaç salise daha hızlı konuştuğu için, kolayca ayırt edilirler. en sevdiği kedisinin adı "sabri şakir"dir.
independence
bilgisine tek kelime etmiyorum ne haddime, ancak $oyle bir $ey var ki bilgisinden faydalanamiyoruz da.


o konu$uyor ben uyuyorum, ben uyaniyorum o hala ayni cumlede. biraz daha akci biraz daha canli be hocam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol