kamusal alanda hayvana kuyruk yasağı

oteki
burası laik bir ülke deyip, kendi diplomatik çöplüklerinde garibim hayvana irticai sebeple "kuyruğun götünü kapatıyor kamusal alanda örtünemezsin" gibi tepki koyan yobaz zihniyetin bir daha ki sefere uygulamaya koymasını beklediğim yasaktır.
camurhan
kisisel alaninda genellikle sayisini dörde kadar cikardigi hayvanlarin kuyrugunu götünü görüp en azindan masturbasyon yapmak amacli kullanabilecek kisiler icin konulmus yasak olup, hayvanin bekasi icin kesinlikle uygulanmasi gerekir. lakin dilimizdeki hayvan kelimesinin ayni zamanda insanligini unutup, sayisi dört kadar cikan sözde hayvana insani olmayan davranislarda bulunan kimseler icin kullanildigi bilindiginden bu durumda hayvana askintilik yapan kisi hayvan olurki hayvan diye addetilmisin hayvan olmadigi tam tersine bu nitelendirmeyi yapanin komsusunun tavuguna tecavüz eden sapiklardan sonra kuyruklu hayvanlarla da ilgili cinsel istismar konulu alt basliga konu olmasi gerektigi anlasilir.
(bkz: götten uydurulmus durumlar)
oteki
yer: hayvan hastanesi...

elinde hasta köpeğiyle laik bir bayan hastane kapısında durdurulur..

-hanım efendi özür dileriz sizi bu şekilde hastaneye kabul edemeyiz.

bayan: aaa!! neden???

-zira burası kamusal alan buraya örtülü bir şekilde giremezsiniz.

bayan: ama ben gayet laik im gördüğünüz üzere

-sizi kastetmiyorum ben hanımefendi köpeğiniz..evet köpeğiniz kuyuruğu kıçını kapatmış bu yüzden pek bi irticai duruyor..

bayan: eee?? napalım kuyruğunu mu keselim hayvanın??

- hayır peruk takın bence

bayan:!!!!!!!??!??!!??!?!?!?!?!
cetniklereolum
şempanzeleri pek etkilemeyecek yasaktır zaten onlar çoğu zaman götü açık gezerler kamusal alan denilende zaten şempanzelerin yaşam tarzını tüm canlılara yaşatmak amaçlı uydurulmuş bir alandır ama tabi yasalar karşısında boynumuz kıldan ince benimde sevdiğim iki köpek var birinin adı kılıç diğerinin adı çölyalakası böyle bir yasak olursa keseriz kuyruklarını götü açık dolaşırlar peruk falan takarak kuyruğu siyasal bir simge haline getirecek de değiliz.
freagl dreams
başlık açıp ayar vereyim derken felaket saçmalandığı göze çarpmaktadır. neden yaşar bu tür başlıklardaki anlatımlar bunu anlamak zor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol