müzik dinleyerek uyumak

0 /
bloody mary
rüya gibidir müzik dinleyerek uyumak..anlatılamayan, garip şeyler hissettirir insana..özellikle radyo dinleniyorsa daha bir tatlı olur..uykunun ortasındayken çok sevilen, bir türlü bulunamayan o gizemli şarkı çalar..görülen rüyaya girer..rüyada dinlenir..
bazen de o yorgun halle zorla da olsa uyanmak ister bünye..şarkıyı dinleyip sonlara doğru uykuya dalmak tekrar..
discordia
hayal kurma eylemiyle eş zamanlı yapıldığında tadından yenmeyen durumdur.dünya çapında yapılan bir ankette bu eylemin en iyi coldplay dinleyerek yapıldığı ortaya çıkmıştır.
akhillius
uykuya dalmanın en güzel yoludur. ama önce hayallere dalarsınız. eğer radyo dinleyip bu işlemi yerine getirecekseniz, genel olarak radyolar gece faslı başladı mı hafiften hafiften yavaş parçalar çalmaya başlarlar ve sizde bunların eşliğinde o hayalden bu hayale dalarsınız. aslında hemen uyuyacağınız yere uykuya dalma biraz daha uzar ama hiç olmazsa huzur dolarsınız.
angelus
en son dinlediğiniz şarkıyı uyandığınız sabahı takip eden gün boyunca mırıldanmanıza yol açabilecek bir eylemdir. özellikle sevdiğiniz şarkılardan oluşan bir playlist vasıtası ile değil de misal bir radyo aracılığı ile bu eylemi gerçekleştirirseniz eğer en son dinlediğiniz şarkı aslında en çok tiksindiğiniz şarkılardan biri olabilmektedir, ve tüm gün boyunca bu şarkıyı mırıldanmak bir tür vicdan azabı gibidir. hoş değildir.
kalimera
eğer bir feribottaysanız ve sabahın erken saatleriyse hem de zaten şafakta kalktıysanız müzik dinleyerek uyursunuz. hayır müziğiniz yoksa da müzik dinleyerek uyursunuz. beşik gibi sallanırken feribot bir yandan, etraftaki sesler melodileşir öte yandan. sonra karışır tüm sesler mikserle çırpılıyormuşcasına karışır, sonra uzaklaşır, uzaklaşır, uzaklaşır.
aello
mp3 çalarla gerçekleştirilen eylem. genelde o açık unutulur, sabaha kadar çalar o şarjı biter ertesi güne...
independence
akli ba$ka yerde olmayanlar icin ninni kivaminda olabilir elbette, ancak akli hayat mucadelesinde olan, ertesi gun kime ne odeme yapacagini du$unen, hayatinin her evresini hesap kitaplarla geciren ki$iler icin son derece rahatsizlik vericidir.
adrenokortikotropik
sabah uyandığında repertuara yepisyeni şarkılar eklenmiş olur.
malum hemen uyku öncesi duyulan ve görülenlerin hafızada kalma olasılıkları çok daha yüksek.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol